Lélegzetelállító: Jennifer Lopez áttetsző ruhában tündökölt

Jennifer Lopez egy aranykristályokkal díszített testszínű, finoman áttetsző ruhában ragyogott a Shotgun Wedding Los Angeles-i premierjén – az esküvőről szóló filmhez szerintünk tökéletesen passzol a ruha, a filmvásznon is simán megállta volna a helyét. A legújabb rom-kom január 27-én debütál majd a Prime Video felületén.

Jennifer Lopez áttetsző ruhában tündökölt
Jennifer Lopez áttetsző ruhában tündökölt
Fotó: Daniele Venturelli/Getty Images

A vörös szőnyegen szupersztárként tündöklő Jennifer Lopez egyértelműen ellopta a show-t mesébe illő ruhájával – ráadásul nem máshol, mint saját gyártású filmjének premierjén, melyen a zseniális Ryan Reynolds oldalán dolgozott producerként.

Jennifer Lopezre szegeződött minden tekintet áttetsző ruhája miatt
Fotó: Emma McIntyre/Getty Images

A színésznő egyébként nem csak a film producere – a romantikus vígjáték főszereplője is, Josh Duhamel színész menyasszonyát alakítja a történetben. Az ifjú pár egy extravagáns helyszínen szeretne egybekelni, de az esküvőt bűnözők szabotálják és túszul ejtik a nagy napjuk vendégeit. A családjuk megmentése közben rájönnek, hogy miért is szerettek egykoron egymásba.

Az árnyalat, ami 2023-ban legyőzi majd a fehéret az esküvőkön

Egy film, 28 menyasszonyi ruha

A film egy tavalyi sajtóközleményéből kiderült, hogy Mitchell Travers jelmeztervező a Galia Lahav márkával dolgozott együtt – nem egy, hanem rögtön 28 menyasszonyi ruhán. A romantikus esküvő egy pillanat alatt fajul el, és válik túszmentő akcióvá, így nyilván Jennifer Lopez csodás esküvői ruhája a körülmények szerint, és az események hatására a film során állandóan változik. Változik? Az nem kifejezés! A lélegzetelállító, vállra simuló tüllruha extrém módon koszolódik és szakad.

Jennifer Lopez és Josh Duhamel a Shotgun Wedding sztárjai
Fotó: Profimedia

Fun fact, hogy a tervező mindössze egy hónap alatt készítette el a ruha 28 változatát. A brutális tempó és profi eredmény nem olyan meglepő számunkra, hiszen a Galia Lahav márka a couture divatházak egyik vezető szereplőjévé vált az elmúlt három évtizedben. A Galia Lahav ruhákat magas minőségű anyagokból, aprólékos varrási technikákkal és egyedülálló technológiával készítik, így Mitchell Travers jelmeztervező keresve sem talált volna jobb szakembert a film ruháinak elkészítésére.

Jennifer Lopez ruhájának 28 verzióját a Galia Lahav márka készítette el
Fotó: Profimedia

Olvass még Jennifer Lopezről:

Ez is érdekelhet

Pedro Pascal elfelejtette, hogy megkapta a The Last of Us szerepét, és az ok zseniális

Pedro Pascal elfelejtette, hogy megkapta a The Last of Us szerepét, és az ok zseniális

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói