2023 álomszép menyasszonyi ruha trendjei, melyektől garantáltan esküdni támad kedved

Ha 2023-ban mész férjhez, ha nem, ezt látnod kell! Hisszük, hogy még a szingliknek és a házasságban hitüket vesztetteknek is esküdni támad kedve, amint meglátja az idei menyasszonyi ruha trendeket. Nem hiszed? Olvasd el cikkünket.

2023 álomszép menyasszonyi ruha trendjei, amitől még a szingliknek is esküdni támad kedve
2023 menyasszonyi ruha trendjeitől elolvadunk
Fotó: IMaxTree

Már-már mesés kollekciókkal kényeztetnek el minket idén tavasszal a tervezők. Hagyományos, letisztult vagy modern, esetleg korszakalkotó ruhára vágysz? 2023 menyasszonyi ruha trendjeinek csak a képzelet szab határokat, gyakorlatilag mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő ruhát. Szerintünk mindegy, hogy szoknyában vagy nadrágban, a lényeg, hogy boldogan, és abban mond ki az igent, amiben jól érzed magad. Hoztunk kreációkat a tengerentúlról és Európából is.

1. A modern hercegnő

Kislányként arról álmodoztál, hogy hercegnő leszel, és rád is vár egy szőke herceg? Akkor a csillogó, mesés ruhakölteményeket neked találták ki. Az elmúlt három évtizedben a Galia Lahav a couture divatházak egyik vezető szereplőjévé vált. Nem véletlenül, hiszen a Galia Lahav ruhákat magas minőségű anyagokból, aprólékos varrási technikákkal és egyedülálló technológiával készítik.

A Galia Lahav 2023-as tavaszi kollekciója a mesevilág megtestesítője
Fotó: IMaxTree

A legjobb, hogy nem kell a tengerentúlig utazni értük! Az egyedülálló technológiájuknak köszönhetően egyedi szabású ruhákat kínálnak anélkül, hogy fizikailag találkoznának a menyasszonyokkal - ez a márka tényleg a modern hercegnőké!

Egy másik lélegzetelállító Galia Lahav darab, a 2023-as tavaszi kollekcióból
Fotó: IMaxTree

Ezek a tökéletes esküvői ruhák a hazai divat szerelmeseinek

2. Csipkés menyország

Nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy a csipkés menyasszonyi ruha soha nem megy ki a divatból. A Dana Harel ruhákat pedig igazi angyaloknak szánják.

Ez a csipkés Dana Harel ruha tényleg angyalian gyönyörű
Fotó: IMaxTree

Dana célja, hogy felfrissítse a menyasszonyi ruha iparágát. A darabokat egy összetett, bonyolult technikával készíti, miközben egyedi anyagokat és avantgárd kiegészítőket használ. Szeret kristálygyöngyökkel, importált bőrrel és hímzésekkel dolgozni. Dana a modern menyasszonyok legszebb álmának megtestesítője kíván lenni.

Dana Harel 2023-as tavaszi kollekciójának csipkés darabjai álomszépek
Fotó: IMaxTree

3. Tüll, te csodás!

Korábban már írtunk arról, hogy 2023 egyik uralkodó trendje a tüll - az esküvői ruhák sem jelentenek kivételt. Hoztunk neked egy mámoros Maison Signore ruhát az olasz márka 2023-as tavaszi kollekciójából.

A Maison Signore tüll menyasszonyiruha elrabolta a szívünket
Fotó: IMaxTree

A márka Gino Signore romantikus álmának szüleménye, ami a stílust, a szenvedélyt és az eleganciát képviseli - a márka magára az autentikus olasz haute couture elképzelésének szimbólumaként tekint.

A Maison Signore 2023-as tavaszi kollekciójának tüll menyasszonyi ruhájáról Carrie Bradshaw jutott eszünkbe
Fotó: IMaxTree

8 szuperdrága és ikonikus esküvői ruha

4. Nadrágban is boldogító az igen

Nadrágban szeretnél férjhez menni? Miért ne! A Scorcesa designer márkát a modern nő igényei inspirálják, így felejthetetlen és időtálló megoldásokat kínál minden nem hagyományos menyasszony számára.

Ez a Scorcesa nadrágkosztüm a 2023-as tavaszi kollekciójuk egyik legmesésebb darabja
Fotó: IMaxTree

Kifogástalan anyagok és innovatív formák - egyenesen New York-ból! A Haitin nevelkedett designer minden egyes kreációja a nők egyéniségét hangsúlyozza. Ezek a sokoldalú darabok soha nem mennek ki a divatból, ráadásul minden alkalomra tökéletesek, így az esküvő után is bármikor felvehetők.

Ez a nyitott hát teszi szuperizgalmassá ezt a Scorcesa nadrágkosztümöt
Fotó: IMaxTree

12 ikonikus menyasszonyi ruha a filmvászonról

5. Mondj igent a színekre!

2023-ban igenis mondj igent a színekre! Az 1999-ben született párizsi Maison Rabih Kayrouz márka a laza életstílus képviselője, a ruháik túlmutatnak az öltözködésen. Legyél nyitott, legyél befogadó! Ez az arany Kayrouz tervezésű menyasszonyi ruha maga az álom.

Ez az arany Maison Rabih Kayrouz a 2023-as tavaszi kollekció ragyogó sztárja
Fotó: IMaxTree

Ebben az esetben is visszaköszön a nadrág, ráadásul rövidnadrág formájában. Kayrouz elképzeléseit a kreativitás és integritás találkoztatásával valósítja meg. Célja, hogy a luxus fogalmát átértelmezze munkájával.

Kayrouz zsenális rövidnadrág menyasszonyi ruhája
Fotó: IMaxTree

Gyönyörködj még:

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné megtörni készül a királyi hagyományokat

Katalin hercegné megtörni készül a királyi hagyományokat

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói