Noah Cyrus nyakláncot használt melltartóként, és minden joga megvan hozzá

Noah Cyrus mostanában nagyon merész ruhákban jelenik meg, és ez alól a legutóbbi szettje sem jelentett kivételt. A párizsi haute couture divathéten egy lenyűgöző estélyiben pompázott, melynek különlegessége az extra mély dekoltázsa. A megjelenését pedig azzal koronázta meg, hogy a melltartóját egy fekete láncra cserélte.

Noah Cyrus gyakorolja női jogait
Noah Cyrus gyakorolja női jogait
Fotó: Marc Piasecki/Getty Images

A párizsi haute couture divathét már javában tart, ahol Miley Cyrus 23 éves húga, Noah Cyrus is megjelent. Az énekesnőt egy olyan vagány ruhában fotózták le, ami gyakorlatilag a mellkasánál teljesen nyitott volt, és a melleit csak és kizárólag egy lánccal takarta. Mi teljesen egyetértünk a döntésével, hiszen minden nőnek szíve-joga, hogy mennyit szeretne mutatni csodálatos testéből. Nézzük Noah nagyon egyedi és váratlan ruháját, amivel Párizs utcáit valóságos kifutóvá varázsolta.

Noah Cyrus egy hatalmassal lánccal helyettesítette melltartóját a párizsi divathéten
Fotó: Northfoto

Az énekesnő egy áttetsző fekete harisnyával, pántos fekete magassarkúval és egyszerű gyűrűkkel egészítette ki szettjét. Ami a sminket illeti, a sztár kiszőkített szemöldökkel, fényes nude ajkakkal, fekete szemceruzával kihúzott szemekkel és krómozott körmökkel hódított.

Noah Cyrus a női jogok képviselője

Az énekesnő nem először engedte szabadjára mellbimbóit a héten, pár napja egy átlátszó babakék meztelenruhában látogatott el a franciaországi Palais de Tokyo múzeumba, ARTURO OBEGERO divatbemutatójának alkalmából. Noah Cyrus az Instagram oldalán mutatta meg a nagyon szexi szettjét.

6 híres nő, aki a vörös szőnyegen mutatta meg mellbimbóját

Ideje leszámolni a férfi és női mellbimbók diszkriminatív megkülönböztetésével. Be kell látnunk, hogy Noah ruhájának igazi hírértéke nem a merészségében rejlik, hanem a női jogok minél szabadabb gyakorlásában és képviseletében. Mi mindenkit arra bátorítunk, hogy ha szeretne, éljen a jogaival, hiszen a női és férfi mellbimbó között az egyetlen lényegi különbség az, hogy a férfi mellbimbó nem tölt be biológiai funkciókat. FYI: A férfiaknak azért van mellbimbójuk, mert az embriók a terhesség egy későbbi szakaszában differenciálódnak. Tehát első hetekben nincs különbség embrió és embrió között, a hatodik, hetedik hétig ugyanúgy fejlődnek. A biológiai nem kialakulásakor, akár fiú, akár kislány, a mellbimbó már ott van. A férfi mellbimbó a magzati fejlődés maradványa, de ez nem ad okot a férfi és női test jogainak egyenlőtlenségére.

Januárban röppent fel a hír, hogy a nagyon prűd Facebook és az Instagram anyavállalata hamarosan végre felszabadíthatja a női mellbimbókat, így az utcán sincs, és rövidesen online sincs relevanciája a kekeckedő kommenteknek.

A mi testünk, a mi szabályaink:

Ez is érdekelhet

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói