Ahogy Emily Ratajkowski anyaságát kritizálják a kommentelők, az egyszerűen undorító

2021.július.22.

Az anyasággal, a szülővé válással kapcsolatban Emily Ratajkowski mindig is őszintén beszélt, és posztolt a közösségi médiában. Például a szoptatás körüli tabuk ledöntése, és annak normalizálása mellett is kiállt. Tehát amikor megjelentek a trollok az oldalán, nem kellett félteni, kiállt egyaránt magáért és másokért is.

Ahogy Emily Ratajkowski anyaságát kritizálják a kommentelők, az egyszerűen undorító
Fotó: Gettyimages.com

A modellnek, és férjének Sebastian Bear-McClard-nak, idén márciusban született meg kisfiuk, Sebastian Apollo Bear. Azóta nem kímélték a kommentelők Emily-t, mindenben találtak valami kifogásolni valót. Vagy a szoptatós képei miatt szégyenítették meg, vagy épp azért, mert szerintük nem tartotta rendesen a kisfiát.

Az anyaságot övező kérdések mindig is megosztóak voltak, így nem újdonság, hogy mindenki mindenben beleszól, vagy épp az anyatársait szégyeníti meg egy-egy kommentjével. Pedig ez egyáltalán nincs rendben. A hírességek pedig még inkább ki vannak téve annak, hogy egy-egy troll megtalálja őket a közösségi médiában. Számos celebnél láthattuk már, hogy betelt emiatt az a bizonyos pohár, például Britney Spears-nél is, akire Emily utalt, amikor a héten válaszolt az őt bántó kommentekre.

„Mindannyian visszaemlékezhetnénk arra, hogy milyen sok bántást kapott Britney, és rossz anyának is nevezték, amikor a kisbabájával az ölében vezetett. Arról beszélünk, hogy miképp csinálhatnánk ezt jobban, de közben a kommentjeim között borzalmas megjegyzéseket látok arról, hogy mennyire nem érdemlem meg, hogy anya legyek. Szégyelljétek magatokat! Nem érdekel, ha utálsz, vagy utálod a hírességeket, vagy éppen csak a nőket, de elképesztően félelmetes szülővé válni, és senki nem érdemli meg, hogy mások, sőt idegenek, rossz anyának nevezzék” – írta Instagram sztorijában a modell.

Emilyt júniusban is megtalálták a rosszindulatú emberek, amikor épp azért kritizálták, hogy hogyan tartja a babáját. Csak úgy záporoztak a gyűlöletkeltő megjegyzések, miszerint nem tartja megfelelően gyermekét. Később pedig az egyik rajongója által, a családjáról készített rajzot osztott meg az oldalán, és ezt az aranyos posztot sem kímélték a kommentelők.

„Legalább egy amatőr által festett képen a megfelelő módon tartod a babádat” – írta az egyik követője.

Amikor a kedvességre, a jóindulatú hozzászólásokra próbáljuk felhívni a figyelmet, akkor ezek a törekvő hangok nagyon könnyen és gyorsan elvesznek a közösségi médiában. Tapsot érdemelne Emily, amiért megszólalt, és felhívta mindannyiunk figyelmét arra, hogy ez a viselkedés egyáltalán nem jó.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A csillagok romantikát ígérnek - március 29.

Napi horoszkóp: A csillagok romantikát ígérnek - március 29.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói