Emily Ratajkowskit megszégyenítették Instagram-fotója miatt!

2017.július.29.

Emily Ratajkowski fürdőruhában, pucéran egy magazinban, de ruhában is gyönyörű! Milliók rajonganak érte és csodálják alakját, most azonban mégis megszégyenítették egy furcsa fotó miatt!

Emily Ratajkowski
Fotó: Instagram

A modell nemrég posztolt magáról egy fürdőrucis képet, ahol valóban kicsit furcsán állnak a bordái. A szemfülesek azonnal lecsaptak és kommentálni kezdték Emily idomait.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> When paps provide instagrams #128076;#127997; Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés, 2017. Júl 26., 09:46 PDT

Volt, aki Photoshop bakinak vélte a jelenséget, mások egyszerűen undorítónak nevezték, hogy ilyen sovány. Néhányan arra is kitértek, hogy remélik a 26 éves nő nem válik fiatal lányok példaképévé, hiszen egészségtelen, ahogy kinéz.

Olvastad már? Emily Ratajkowski megőrült! Mi ez a hajszín?

Természetesen sokan a védelmére keltek és kiálltak amellett, hogy egyáltalán nincs miért szégyenkeznie a fotó csupán egy rossz pillanatot örökített meg.
Emily egyébként is hangot emelt a testpozitív életfelfogás mellett és pár hete kihangsúlyozta, mindenkinek el kellene fogadnia magát olyannak, amilyen és nem csak a külsőségekre összpontosítani.
Te mit gondolsz? Photoshop, vagy valóban nem ártana pár kilót felszednie?

Ez is érdekelhet

Mi az a belső gyermek, és hogyan lehet segítségedre a személyiségfejlődésedben?

Mi az a belső gyermek, és hogyan lehet segítségedre a személyiségfejlődésedben?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói