Emma Watson alig várja az új kihívásokat

2014.február.17.

Nemrégiben a Harry Potter rajongóit sokkolta a könyvsorozat írónője, J. K. Rowling, a Wonderland magazinban adott interjújával. Az író úgy véli, hogy hibát követett el, amikor Hermionét Ronnal hozta össze, mert szerinte válással végződött volna a kapcsolatuk. Úgy gondolja, inkább Harryvel kellett volna összeházasodnia a lánynak. Mindezt pedig a divatmagazin vendégszerkesztőjének, Emma Watsonnak mesélte el.

Emma Watson
Fotó: KerryHallihan/Wonderland

De nem csak ennyiben merült ki Emma szerkesztői munkássága, ugyanis a fiatal színésznővel olvashatunk egy interjút is, melyet Derek Blasberg készített vele. Talán azért is olyan élvezetes a cikket olvasni, mert a híres újságíró közeli barátságban áll Emmával, ezért a színésznő felszabadultan tudott beszélni arról, miként birkózik meg a hírnévvel, melyek a passziói, és hogyan sikerül beosztania nap mint nap a rengeteg elfoglaltságát.

Az interjú egyik legizgalmasabb része az, amikor Emma Watson arról mesél, hogyan élte meg a Sandy hurrikán pusztítását New Yorkban: szürreális volt számára, többek között azért is, mert az üzletek ugyanúgy nyitva voltak és az emberek rendületlenül vásárolgattak, mintha mi sem történt volna.

Emma arról is beszámolt, hogy alig várja lediplomázzan a Brown Egyetemen, hiszen utána teljes gőzzel ismét a karrierjére koncentrálhat. Azt tervezi, hogy kipróbálja magát a színház világában, ugyanis szeret olyan dolgokkal foglalkozni, melyek teljesen másképp igénylik a gondolkodást, továbbá azt is megosztotta az olvasókkal, hogy szeretne valami olyanban részt venni, ami független a filmipartól. Kíváncsian várjuk, mi lehet ez.

A 23 éves sztár további részleteket árult el az egyébként teljesen hétköznapi, normális életéről. Az is kiderült például, hogy rövid, pixie haját édesanyja inspirálta, illetve arról is mesélt, mennyire nehéz volt megszoknia az önálló életet. Végezetül azt is elmondta, hogy nagyon izgatott a jövőjét illetően, és várja az újabb kihívásokat, mint amilyen ez a Wonderland magazinos vendégszerkesztői pozíció is volt.

Görgess lefelé, ahol megtalálod Kerry Hallihan további csodás fotóit a sztárról, melyek az interjúhoz készültek:

Ez is érdekelhet

5 fiatal lány, aki jobbá tette a világot

5 fiatal lány, aki jobbá tette a világot

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Sztárhírek

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!