Emma Watson bevallotta, hogy beleszeretett Tom Feltonba a Harry Potter forgatása alatt

Az HBO Harry Potter 20. évforduló - Visszatérés a Roxfortba című dokumentumfilmje nemcsak azt fedte fel a nézők előtt, hogy mégis hogyan lebegett több száz gyertya a Roxfort nagytermében, az is kiderült, hogy a Hermionét és Dracót alakító színészek között miként alakult ki szoros kapcsolat forgatás alatt.

Emma Watson a filmben elmondja, hogyan szeretett bele Tom Feltonba, aki három évvel idősebb nála, így leginkább a kishúgaként tekintett a színésznőre. Egy alkalommal azt a feladatot kapták, hogy rajzolják le szerintük hogy néz ki Isten, Tom pedig egy gördeszkás lányt rajzolt hátracsapott sapkával.

Nem is tudom hogy mondjam – egyszerűen beleszerettem.” – meséli Emma. A színésznő minden forgatási napon kereste Felton számát és ha ki volt írva, akkor az egy „extrán izgalmas” napnak számított.

Tom Felton megerősítette, hogy tudott Emma Watson érzelmeiről és, hogy védelmezővé vált a színésznőt illetően: „Mindig is nagyon kedves volt számomra, és ez a mai napig tart” – árulta el Felton a kapcsolatukról, amit egyfajta testvéri szálhoz tudna hasonlítani. „Emmával mindig is szerettük egymást, tényleg”.

Tom volt Emma első szerelme, és ugyan soha nem történt semmi romantikus közöttük, a színészek az évek során végig barátok maradtak.

Ez is érdekelhet

Mi a jó csók titka? 5 tanács, hogy biztosan ügyesen csináld

Mi a jó csók titka? 5 tanács, hogy biztosan ügyesen csináld

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói