Emma Watson két év után szakított a titkos barátjával

2017.november.26.

Azt nem mondhatnánk, hogy a Harry Potter sztárjának a magánélete nyitott könyv lenne a rajongók előtt. Emma Watson nagyon következetesen mindig elhárítja az erre vonatkozó újságírói kérdéseket.

Emma Watson
Fotó: Getty Images

Nem is nagyon kerül terítékre a színésznő szerelmi élete a pletykalapokban, de azért egy ideje lehetett tudni, hogy van párja. A nála éppen tíz évvel idősebb William ´Mack´ Knight befektetővel, techvállalkozóval időnként lencsevégre kapták. Viszonyuk csaknem két évig tartott, és bár sem Emma Watson, sem a stábja hivatalosan sosem kommentálta a kapcsolatukról szóló mendemondákat, a Vanity Fairnek lényegében mégis megerősítette azt, amikor korábban azt nyilatkozta, hogy sosem fog a magánéletéről, vagy a párjáról nyilatkozni, igaz, azt nem tilthatja meg a lesifotósoknak, hogy képet készítsenek róluk az utcán. Nos, akkoriban több kép is készült róla és Knightról.

Utoljára májusban látták együtt Emma Watsont titokzatos szerelmével:

Emma Watson és titkos barátja, Mack Knight
Fotó: Northfoto

Olvastad már? 5 nagyon meglepő szépségtrükk Emma Watsontól

A párt május óta nem látták együtt, és ez már sejteni lehetett, hogy talán szakítottak. A Us Weekly magazinnak nem erősítette meg a feltételezést a színésznő menedzsmentje, de a nem hivatalos források szerint Emma Watson valamikor a nyár környékén szakított a férfival, és azóta szingli.

Ez is érdekelhet

Mi az a belső gyermek, és hogyan lehet segítségedre a személyiségfejlődésedben?

Mi az a belső gyermek, és hogyan lehet segítségedre a személyiségfejlődésedben?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói