Kitalálod, melyik ismert színész Emma Watson lelkitársa?

Emma Watson csodálatos pillanatokat okozott a Harry Potter rajongóinak a filmsorozat minden egyes epizódjában, arról azonban csak nemrég mesélt, hogy a forgatások alatt a rengeteg remek élmény mellett a lelkitársát is megtalálta. Nem másról, mint Tom Feltonról van szó. Emma Watson ezt Tom Felton október 12-én megjelenő, a Harry Potter-forgatásokról szóló memoárjában, a Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizardban fedte fel, melynek ő írta az előszavát.

Emma Watson
Emma Watson
Fotó: Getty Images/Edward Berthelot/Contributor

Azt már eddig is megtapasztalhattuk, hogy van valami varázslatos kettejük kapcsolatában, de most már azt is tudjuk, hogy több mint 20 évvel azután, hogy a Harry Potter-franchise forgatásán találkoztak, még mindig nem volt Emma Watsonnál alkalmasabb személy arra, hogy előszót írjon a memoárjához. Bár a könyv megjelenésére még várni kell, a Grand Central Publishing képviselője is megerősítette a hírt. A színésznő ráadásul nem szimplán dicsérte, hanem csodás szavakkal ihlette egykori kollégáját.

„Megvan az a személy az életedben, akitől úgy érzed, hogy mások látnak téged? Az a személy, aki valamilyen módon tanúja mindennek, ami kibontakozik körülötted? Az a személy, aki tudja - valóban tudja -, hogy mi történik veled, és min mész keresztül anélkül, hogy bármit is kellene neki mondanod?” - kezdte Watson. „Számomra ez a személy Tom Felton”. Azzal a legtöbb Harry Potter-rajongó a Harry Potter 20. évforduló - Visszatérés a Roxfortba című dokumentumfilm megjelenése óta tisztában van, hogy Watson egykor szerelmes volt Feltonba, a memoár azonban az ígéretek szerint mélyebben is betekintést enged a kapcsolatukba.

Bár Emma Watson arról is beszélt, hogy a barátságuk nem indult jól, mostanra már a lelkitársának tartja Feltont. „Tomhoz hasonlóan én is mindig küzdök azzal, hogy elmagyarázzam milyen a mi kapcsolatunk és annak természete. Immár több mint 20 éve, hogy különleges módon szeretjük egymást, és már nem számolom, amikor az emberek azt mondták, bizonyára csak részegen összebeszéltél. Biztos csókolóztatok! Biztos van valami köztetek! De amink van, az sokkal mélyebb ennél. Ez az egyik legtisztább szerelem, ami eszembe jut. Lelkitársak vagyunk, és mindig is támogattuk egymást. Azt is tudom, hogy ez mindig így lesz. Ha erre gondolok, az máris érzelmekkel tölt el”. De ez még korántsem minden.

Könyörgünk, házasodjon már össze Tom Felton és Emma Watson!

Emma Watson így folytatta: „Néha nehéz egy olyan világban élni, ahol az emberek gyorsan ítélkeznek, kételkednek, és megkérdőjelezik a szándékaidat. Tom nem tesz ilyet. Tudom, hogy még ha hibáztam is, megérti, hogy jó szándékkal tettem. Tudom, hogy mindig hinni fog nekem. Még ha nincs is előtte a teljes kép, nem fogja kétségbe vonni, hogy jó szándékkal érkezem, és minden tőlem telhetőt meg fogok tenni. Ez az igazi barátság, és életem egyik legnagyobb ajándéka, hogy így látnak és szeretnek”.

A Tom Feltonról szóló ódákat pedig egy magának a férfinak címzett üzenettel fejezte be a bájos színésznő. „A világ szerencsés, hogy vagy, de én még szerencsésebb vagyok, hogy a barátom vagy” - írta. Mindezek után természetesen még nagyobb izgalom övezi a kötet közelgő megjelenését, és abban is biztosak lehetünk, hogy még az eddiginél is többen fognak szurkolni annak - és nem csak a Harry Potter-rajongók -, hogy Emma Watson és Tom Felton amellett, hogy nagyon jó barátok, egy pár is legyenek.

Forrás: glamourmagazine.co.uk

Emma Watson és Tom Felton közös pillanatai:

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói