Ennivaló dús keblű szépség: Chrissy Teigen

2014.augusztus.14.

Sokszor hallhatjuk a modellekről, hogy ők burgert esznek burgerrel, aztán leöblítik valami cukros üdítővel és desszertnek még jöhet valami csokis süti. Az esetek többségében ez nem igaz, mert szigorú diétát tartanak, hogy formában maradhassanak. Akad viszont egy kivétel Chrissy Teigen személyében, aki él-hal a finom falatokért.

chrissy teigen
Fotó: Esquire

Honnan lehet ismerős a neve? John Legend énekessel randizott 8 éven át, tavaly szeptemberben pedig összeházasodtak. A szerelmi életük háttérben marad, ugyanis mindenkit az foglalkoztat, mit eszik éppen Chrissy. Akit pedig érdekel, nem marad le semmiről, ugyanis Teiger kisasszony a Twitteren, az Instagramon és a saját blogján is közzéteszi kajafotóit és videóit, amin jóízűen falatozgat, és ezt pedig több mint 800 ezer követője láthatja.

A karrierjét a Sport Illustratednél kezdte bikinimodellként, és azóta több címlapon is láthattuk már és a Victoria's Secret katalógusában is. Nem mondja magát kajasznobnak, ő csak egyszerűen imád enni. "A dietetikus rémálma vagyok" - meséli egy interjúban Chrissy Teigen.

Azt viszont elárulta, hogy amikor fotózásra készül, gyakorlatilag semmit sem eszik. A többi lány kávéval és cigivel vészeli át ezt az időszakot, Chrissy viszont vörösbort iszik és szakácskönyveket lapozgat, vagy keresi az új helyeket, ahová a fotózás után beülhet enni valamit.

A kajafotók miatt hideget-meleget is kap a rajongóitól, akik néha kövérnek nevezik, sokan pedig irigyek rá, hogy a nagy evészet mellett is csodás alakja van. Apukája norvég, anyukája pedig thai, így több konyha ízvilágában elmerült már: "Mindent megeszek, ami sós, fűszeres vagy édes". A kajamániás lány az MTV új főzőshow-jában, a Scnack-Offban is szerepelt, mégpedig zsűritagként.

A legtöbb fotót akkor posztolja Chrissy, amikor John Legend éppen turnézik, ő pedig Los Angeles-i otthonukban főzéssel üti el az időt. Olaszországi nászútjuk alatt is nem a tájat, hanem az olasz ételeket örökítette meg a modell.

Hmmm, mi éhesek lettünk, ti nem?

Ez is érdekelhet

Ezzel a két csillagjeggyel jössz ki a legnehezebben

Ezzel a két csillagjeggyel jössz ki a legnehezebben

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció