Eszméletlen! Kylie Jennerék egy egész vidámparkot csináltak Stormi első szülinapjára

2019.február.10.

Elérkezett Stormi első szülinapja, a második, ugyanis a Kardashian-Jenner família már egyszer szűk körben megülte Kylie Jenner első gyermekének születésnapját azon a napon, február elsején, amikor a kislány meglátta a napvilágot.

Kylie Jenner és Stormi
Fotó: Instagram/Profi

A második szülinapi buli a rongyrázásról szólt. Kylie Jenner, aki kifejtette, hogy mindent szeretne megadni a gyermekének beváltotta az ígéretét, hiszen a szülinapi bulin tényleg minden volt. Disneyland mintájára összedobták a StormiWorld-öt, ami nem más lett, mint egy vidámpark.

Jesszus, Kylie Jenner 19 évesen arra pacsizott, hogy nem volt még terhes

Jesszus, Kylie Jenner 19 évesen arra pacsizott, hogy nem volt még terhes

A szerencsés meghívottak egy Stormi arcát formázó óriási gumifej száján keresztül léphettek be a kislány világában. Ahol minden volt, ami egy jó vurstliban van. Játékok, körhinta, körhintát formázó hatalmas torta, a Louis Vuitton klasszikus motívumait felhasználó takarók, sültkrumplis dobozok, de természetesen az LV monogram helyett SW (azaz Stormi Webster) volt mindegyikre nyomva. Stormi alakú sütik, tengersok plüssállat - egyszóval egy olyan csinnadratta, amit ritkán látni. Ami legjobb, hogy még merchandise bolt is volt, ahol a vendégeket, akik így is nyilván egy vagyont költöttek a tök felesleges, de méregdrága ajándékaikra, még le is húzták, hogy hazavigyenek egy Stormi arcával díszített pólót például.

Itt alaposan szétnézhetsz StormiWorldben:

Természetesen ott volt Baby Shark is, ami mostanság a kisgyerekes családok első számú agysejtrombolója, de a buborékszobát mindenki élvezte volna.

Közös, családi agysejt-rombolás:

Buborékszoba:

Dj Khaled egyenesen egy mini Chanel táskát hozott az egyéves kislánynak ajándékba, aki el lehetett ragadtatva nem csupán a sikkes meglepetéstől, de a folyamatosan villódzó fényektől, és a lüktető basszusoktól is.

A lényeg, hogy mindenki remekül szórakozott, kár, hogy Stormi semmire nem fog emlékezni ebből, minthogy az első születésnapjára viszonylag kevesen emlékeznek. Kylie-ék részéről erős kezdés volt ez elsőre, nem tudjuk, hogyan tudják majd tartani magukkal lépést. Szerintünk a nyolc, kilencedik szülinapjára már addig emelik a lécet, hogy nem lesz más választás, és a Kardashian-Jenner család lerohanja Kubát, és tényleg megalapítják majd a Stormilandet.

Stormi éppen megőrül a partiért:

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp: Még több pénz ütheti a markodat - szeptember 26. - október 2.

Heti horoszkóp: Még több pénz ütheti a markodat - szeptember 26. - október 2.

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról