Jesszus, Kylie Jenner 19 évesen arra pacsizott, hogy nem volt még terhes

2018.augusztus.29.

Emlékezhetünk rá, hogy Kylie Jenner várandóssága elég furcsára sikerült, a család jó ideig titokban tartotta a dolgot, a közösségimédia-sztár pedig szinte nyomtalanul tűnt el.

Kylie Jenner
Fotó: Northfoto

Idén februárban született meg a híresség és a rapper, Travis Scott gyermeke, Stormi. Nem sokkal a szülést követően Kylie úgy vetette be magát az Instagramra, mint egykor, és azóta szinte naponta látjuk nyilvánosan megjelenni valahol.

Kylie Jenner babája már fél évesen sminkelni akar

Kylie Jenner babája már fél évesen sminkelni akar

Az immár kisgyermekes anyuka egyáltalán nem adta fel az állásait a közösségi médiában, sőt! A pletykák, miszerint Kylie Jenner várandóssága valósággal sokkolta a családját, és őt magát is, és ez volt az első számú oka annak, hogy egy ideig mindenki mélyen hallgatott róla, feltehetően igazak. Legalábbis egy most előkerült videó eléggé egyértelművé teszi, hogy Kylie egyáltalán nem tervezte, hogy ilyen fiatalon anyuka lesz.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/Bm3vujlDbJm/?utm_source=ig_embed" data-instgrm-version="9" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> not pregnant..and few months later #128514; kardashianclips (@kardashianclips) által megosztott bejegyzés, Aug 24., 2018, időpont: 11:04 (PDT időzóna szerint)

A felvételen a híresség és legjobb barátnője, Stassi Karanikolaou látható, amint éppen arról beszélnek, hogy 19 évesek, de még soha nem estek teherbe, és erre még boldogan pacsiznak is. Nos, nem kell különösebb matematikai zseninek lenni ahhoz, hogy kiszámoljuk, hogy Kylie Jenner valamikor 2017 májusának végén, júniusának elején esett teherbe, tehát még jócskán azelőtt, hogy megünnepelte volna a 20. születésnapját. Nos, utólag már biztosan nem bánja Kylie, hogy így történt, de hát ezért nem szabad előre inni a medve bőrére ugye.

Ez is érdekelhet

Sosem látott intim képek: Harry herceg és Meghan Markle új dokusorozata izgalmasabb lesz, mint vártuk

Sosem látott intim képek: Harry herceg és Meghan Markle új dokusorozata izgalmasabb lesz, mint vártuk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói