Eva Longoria titkos esküvője! Itt az első fotó a menyasszonyról!

2016.május.22.

Eva Longoria elkelt! A 41 éves színésznő szíve választottjának egy intim, családias esküvő keretében mondta ki a boldogító igent Mexikóban.

eva longoria
Fotó: rex/puzzlepix

A Született feleségek sztárja és a tévéigazgató José 'Pepe' Bastón a vőlegény villájának kertjében fogadtak egymásnak örök hűséget, ami a Mexikóvárostól nyugatra fekvő Avándaro-tó partján meghúzódó exkluzív Valle de Bravo üdülőhelyen található. A 80 fős vendégseregbe a család és a közeli barátokon kívül sok híresség is meghívást kapott, mint például Ricky Martin, Melanie Griffith, valamint Victoria és David Beckham.

A friss házasok a nyáron induló Hola! USA magazin számára adták oda először az esküvői fotóikat, melyből egyet már láthatunk is a lap első címlapján. A menyasszony egy személyre szabott hófehér ruhát viselt, amit jó barátja, Victoria Beckham tervezett számára.

eva longoria
Fotó: Hola!/Donna Newman

Az esküvő fénypontja, melyet Pepe testvére szervezett, egyértelműen Eva Longoria kedves barátjának és kolléganőjének, Vanessa Williamsnek a meglepetés fellépése volt. A menyasszony nem is tudta, hogy a Született feleségekből is ismert színésznő jelen van a ceremónián, ameddig a színpadon fel nem csendült híres dala, a Save the Best for the Last.

A szerelmes pár 2013-ban ismerkedett meg egy közös barátjuk által, azonban elsőre Eva Longoriának még nem tetszett José. Második találkozásuk alkalmával viszont már azonnal fellángolt benne a vonzalom Pepe iránt, és tavaly decemberben a médiamogul egy gyönyörű rubintköves gyűrűvel meg is kérte a kezét a csinos színésznőnek Dubajban.

Ez is érdekelhet

Elképesztő átváltozás: így néz ki a Trónok harca egykori Arya Starkja most

Elképesztő átváltozás: így néz ki a Trónok harca egykori Arya Starkja most

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!