Eva Mendes végre beszél Ryan Goslinggal közös kislányáról

2014.november.26.

Eva Mendes végre válaszolt a már mindannyiunkat nyugodni nem hagyó kérdésekre Ryan Goslinggal közös újszülött kislányával kapcsolatban.

A 40 éves színésznő a Violet Grey online magazinnak adott interjújában kitért az anyaság nehézségeire is. Elárulta, hogy azt hitte, "a vad éjszakáknak már vége, de ezek élete legvadabb éjszakái".

A friss szülők egyelőre anyukáik segítségére és a színésznő testvéreire bízzák csak a kicsi Esmeraldát, de nem zárkóznak el a babysitter gondolatától sem a későbbiekben. A kismama azt is elárulta, hogy amennyire csak tud, higgadt marad, bármilyen probléma merül fel a babával kapcsolatban: "Próbálok minél kevesebb dologra rákeresni Google-on, mert csak megijesztenek. Viszont a babycenter.com oldalon nagyon megnyugtatóak számomra a többi anyukák hozzászólásai. Már csak annak a tudata, hogy nem vagyok egyedül is rengeteget segít" – mesélte Eva Mendes.

A gyönyörű színésznő most már úgy is gondolkodik, mint egy édesanya. Minden döntésében szerepet játszik Esmeralda, és az, hogy cselekedetei mennyibe befolyásolják a kicsi életét és jövőjét: "Annak a gondolata, hogy bármivel is zavarba hozzam, teljesen szívszaggató számomra" – mondta. Viszont arra is rájött, hogy kisbabának lenni sokkal nehezebb feladat, mint anyának: "Minden egy kínlódás számára. Én például nem hánytam a 90-es évek óta, ő pedig csak ezalatt az interjú alatt már másodszor ad ki mindent magából. Az anyaság emellett semmiség" – mesélte álmélkodva.

Eva Mendes azt is elárulta, hogy mi ihlette párjával, hogy az Esmeralda Amada nevet válasszák a kislánynak: "Mindketten szeretjük Esmeraldát Victor Hugo A párizsi Notre-Dame regényéből. A középső nevét pedig nagymamám után kapta. Jelentése spanyolul 'szeretett'" – árulta el a színésznő.

Ha kíváncsi vagy a teljes interjúra, illetve az összes, Emma Summerton által készített fotóra a színésznőről, akkor látogass el a Violet Grey magazin oldalára.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!