Ez szexi orosz táncosnő Johnny Depp új MENYASSZONYA

2019.április.25.

Úgy tűnik, hogy az örök hollywoodi különc herceg kedvét nem vette el a házasságtól a legutóbbi elképesztő botránnyal véget ért kapcsolata Amber Hearddel.

Johnny Depp
Fotó: Profimedia

Három évvel ezelőtt egyszerűen nem volt sokkolóbb sztori a sztárvilágban Johnny Depp és Amber Heard szakításánál. A színészlegenda hírnevét alaposan megtépázta, hogy minden jel szerint többször fizikailag bántalmazta fiatal feleségét. Ahogy persze lenni szokott, ma már ott tartunk, hogy már olyan pletykák is keringenek, miszerint valójában Heard alkalmazott erőszakot Depp ellen. Valójában persze nem tudjuk, hogy mi történt, de mindkét fél megzuhant egy időre, aztán újra kezdték, Amber Heard például egy ideig Elon Musk oldalán, Johnny Depp azonban agglegény életet élt, és újra kezdte rocksztárnak érezni magát.

A Daily Mail magazin jó ideje próbál utánajárni, hogy kivel is randizgat mostanában Johnny Depp, és lehet, hogy ők sem számítottak rá, hogy nem egy barátnőre, hanem egyenesen egy menyasszonyra bukkannak majd. Márpedig miután sikerült néhány lesifotón beazonosítaniuk a színészt és egy orosz táncosnőt, megeredt a páros közelében lévők nyelve. És ekkor derült ki, hogy a színész új barátnője szerint hamarosan össze is fog házasodni a pár.

Johnny Depp gyomorforgató klipben üvölti, hogy sátán

Johnny Depp gyomorforgató klipben üvölti, hogy sátán

De ki is a titokzatos menyasszony? Nos egy nagyon fiatal, húszas évei elején járó orosz lány, Polina Glen, aki táncosként ismert. A barna hajú szépség igen sokoldalú, hiszen korábban hegedűművésznek készült, később a tánc felé fordult, és nem nemrég már Amerikában is szerencsét próbált, közben pedig megnyert egy szépségversenyt. Polina Glen és Johnny Depp először tavaly Szentpéterváron mutatkoztak együtt, és azóta is többször látták őket együtt.

Csókolózni látták Deppet és Polinát egy Los Angeles-i bárban:

Polina az Instagramon:

Feltűnő, hogy Polina rendre azokon a helyeken bukkant fel, ahol Depp turnézott a zenekarával, és nemrég immár hivatalosan is Los Angeles a lakhelye. Ugyan idén áprilisban táncos-koreográfus mesterképzést tartott a lány Szentpéterváron. A páros kapcsolatát szuperromantikusnak írják le, Polina Johnny Depp ölébe telepedve nézi korosodó udvarlójának régi filmjeit, a színész pedig időnként zongorával kísért szerenádot ad kedvesének. Közben a színész állítólag lelkesen egyengeti Polina amerikai karrierjét, és nagyon többen is megerősítették a sztár környezetéből, tényleg nem elképzelhetetlen, hogy hamarosan oltár elé vezeti fiatal kedvesét.

Az újdonsült Mrs. Depp?

Ez is érdekelhet

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Szépséghírek

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

G-Szex

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács