Ez volt Vilmos és Harry utolsó beszélgetése Diana hercegnővel!

2017.július.28.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az utóbbi időben úgy tűnik, véget ért Vilmos és Harry herceg hosszú hallgatása, ugyanis a két fiú egyre szívesebben és egyre többet mesélt édesanyjáról. Idén lesz 20 éve, hogy a tragikus balesetben elhunyt a hercegnő, és a most debütáló dokumentumfilmben azt is elárulták a fiai, miről beszélgettek utoljára vele.

Ez volt Vilmos és Harry utolsó beszélgetése Diana hercegnővel!
Fotó: Getty

"Az utolsó emlékem vele az, hogy felhív Balmoral" - árulta el William - "Éppen szaladgáltunk Harry-vel, játszottunk az unokatestvéreinkkel, jól éreztük magunkat. Éppen nagyon elfoglaltak voltunk, így annyit mondtam: Viszont hallásra, találkozunk később, most hadd menjek!. Ha tudtam volna, mi fog történni, nem lettem volna ilyen sürgető. Nagyon megragadt bennem az a telefonbeszélgetés"

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> The Duke and Prince Harry are pleased to share three photographs from the personal photo album of the late Diana, Princess of Wales that feature in the new ITV documentary 'Diana, Our Mother: Her Life and Legacy.' The 90-minute film, made by Oxford Film and Television, celebrates the life and work of Diana, Princess of Wales in the 20th anniversary year since her passing. In the documentary, The Duke and Prince Harry recall fond memories from their childhood as they look through photographs in a family album assembled by the late Princess. 'Diana, Our Mother: Her Life and Legacy' will air on @itv at 9pm on Monday 24th July. Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés, 2017. Júl 23., 00:11 PDT

Láttad már? Eddig sosem látott fotók Diana hercegnőről!

Vilmos herceg szintén visszaemlékezett az utolsó beszélgetésükre:

"Párizsból hívott. Arra nem emlékszem pontosan, én mit mondtam, de életem végéig bánni fogom, hogy olyan keveset beszéltünk. Ha tudtam volna, hogy az utolsó lehetőségem, hogy vele beszéljek, rengeteg dolgot mondtam volna. Most visszatekinteni - elképesztő. Életem végéig cipelem ezt a terhet: mennyire más lett volna ez a beszélgetés, ha tudom, hogy aznap éjjel életét veszti"

Vilmos és Harry számára nagyon fontos, hogy továbbörökítsék édesanyjuk emlékét, és György hercegnek és Sarolta hergenének is rengeteg mesélnek a mamájukról. Már nagyon várjuk, hogy végre hozzánk is elérjen a film, és még többet megtudhasson a hercegnőről.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője