Az első fotók Linda Evangelista szupermodellről a félresikerült plasztikai beavatkozása óta

„Elegem van a rejtőzködésből”, mondta a 90-es évek egyik legnagyobb szupermodellje, Linda Evangelista a People magazinnak adott exklúzív interjújában, amivel egyidőben először jelentek meg a divatikonról készült első nyilvános fotók a zsírfagyasztásos rémálma óta.

Az első fotók Linda Evangelista szupermodellről a félresikerült plasztikai beavatkozása óta
Fotó: Getty Images

Linda Evangelista nyíltan mesélt az élete visszaszerzéséért folytatott harcról és a kozmetikai eljárásról, amely szerinte „tartósan deformálta” és „brutálisan eltorzította” a testét. Az egykor legtöbbet fényképezett topmodell közel 5 éve élt a nyilvánosságtól elzárkózva, most azonban készen áll arra, hogy megossza történetét.

Penzehes Es Nagyon Dogos 50 Lett A Szupermodell

Az elmúlt évek az érzelmi és fizikai fájdalom árnyékát vetették az 56 éves Linda Evangelista életére, miután 2015 augusztusa és 2016 februárja között 7 alkalommal esett át a CoolSculpting nevű zsírfagyasztó eljáráson, amely a zsírleszívás noninvazív alternatívájaként vált népszerűvé. Evangelista szeptemberben pert indított a CoolSculpting anyavállalata, a Zeltiq Aesthetics Inc. ellen 50 millió dolláros kártérítést követelve, és azt állította, hogy azóta sem tudott újabb modellmunkákat vállalni.

Linda Evangelista évek óta nem megy nyilvános helyre a félresikerült zsírlefagyasztása miatt.
Fotó: Gettyimages.com

Szerettem fent lenni a kifutón. Most már félek összefutni valakivel, akit ismerek.” – mesélte könnyek között a People magazinnak – „Nem élhetek így tovább, bujkálva és szégyenkezve. Egyszerűen nem tudtam tovább élni ebben a fájdalomban. Hajlandó vagyok végre beszélni.

Három hónappal a kezelését követően Evangelista kidudorodásokat vett észre az állán, a combjain és a mellei környékén – azok a területek, amelyeket szeretett volna összehúzni, növekedni kezdtek, aztán megkeményedtek, végül elzsibbadtak. Ekkor azt gondolta, hogy ő csinál rosszul valamit, ezért még többet edzett és diétázni kezdett – odáig jutott, hogy szinte semmit sem evett.

Nem értette, hol rontotta el a dolgot, végül 2016 júniusában elment az orvosához, aki paradox zsír-hiperpláziát diagnosztizált nála, ami egy ritka mellékhatása a beavatkozásnak, és a betegek kevesebb mint 1%-át érinti. Ennek során a fagyási folyamat az érintett zsírszövet megvastagodását és kitágulását okozza. A problémát legtöbb esetben semmiféle zsírleszívás, fogyókúra vagy testmozgás nem tudja megoldani.

Ezek az ezredfordulós trendek, amiket a szupermodellek tettek divatossá most újra hódítanak

A Zeltiq szerette volna helyrehozni a dolgot, így 2016 és 2017 folyamán két zsírleszívást biztosított Linda Evangelistának, azonban a modell elmondása szerint „egy kicsit sem lett jobb” a helyzet. A testéből kilógó dudorok továbbra is meg vannak keményedve, amelyek nemcsak fájdalmat okoznak neki, hanem a testtartását is befolyásolják. „Nem nézek tükörbe... nem úgy nézek ki, mint amilyennek látom magam” – tette hozzá.

Linda Evangelistát 30 évvel ezelőtt ismerte meg a világ, körülbelül 700 címlapon szerepelt és olyan divatszakmabeli ikonok múzsájaként dolgozott, mint Karl Lagerferld divattervező vagy Steven Meisel fotográfus. „Egyetlen modell sem volt szuperebb Lindánál” – mondta a People magazinnak Anna Wintour, a Vogue főszerkesztője, aki 11 alkalommal tette Evangelistát az ikonikus magazin címlapjára.

A fotósorozat képeit itt tudod megtekinteni.

Ez is érdekelhet

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő