Ezért nem rejtegeti Selena Gomez a kapcsolatát The Weeknddel

2017.június.13.

Selena Gomez és The Weeknd nem nagyon titkolták a kapcsolatukat a világ előtt. Igaz, valójában egyikőjük sem beszél túlságosan sokat a viszonyukról, vagy bármiről magánéletükkel kapcsolatban, de amint felszínre törtek az első paparazzi fotók kettejükről, azóta tulajdonképpen egyszer sem tagadtak semmit, sőt most már önszántukból is posztolnak egymásról a közösségimédia-oldalaikon, no meg persze megvolt az első közös vörös szőnyeges megjelenésük is a Met gálán, amihez szintén nincs miért kommentárt hozzáfűzni.

Ezért nem rejtegeti Selena Gomez a kapcsolatát The Weeknddel
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

Ez elsőre elég meglepőnek is tűnhet két olyan nagy sztártól, mint Gomez és Tesfaye, hiszen azt gondolnánk, hogy ha valakik, akkor ők biztosan szeretnének arra törekedni, hogy minél kevesebbet foglalkozzon velük a sajtó, és nyugodtan hagyják, hogy bontakozzon szerelmük. Erre számtalan példát tudnánk hozni Hollywoodban, de nem úgy Selena és Abel.

Az énekesnő azonban eljutott egy pontra az életében, amikor ez már nem érdekli, és minden tettével csak azt akarja, hogy boldog legyen, ő és a szerettei, és főleg egészséges. Erről fecsegett nemrég Ryan Seacrest rádióműsorában, amikor New Yorkban tartózkodott.

„Elég nehéz, amikor minden arról szólna, hogy titkolózzak. Túl nagy a nyomás, és úgy gondolom, mindenki túllesz mindenen egy idő után. Csak boldog akarok lenni, és ha ez az, hogy simán önmagamat adom, akkor engem nem érdekel”, mesélte Ryan Seacrestnek Selena Gomez, hogy miért nem zavarja, ha tudnak a kapcsolatáról The Weeknddel. „Nyilván The Weeknd-re gondol”, egészítette ki Seacrest, mire Selena egyetértően bólintott, csupán annyiban helyesbített, hogy „Abel… az annyira fura”.

Itt meg tudod nézni a beszélgetést:

Gomez lépése egyébként zseniális, ha belegondolunk, elsőre nem tűnik a legjobb ötletnek, ha a diszkréciót vesszük számításba, de ezzel minden rejtélyt eloszlatnak a kapcsolatuk körül, aminek az lesz az eredménye, hogy a sajtó nem spekulál, ha meglát róluk egy közös fotót. Persze, hogy fogják egymás kezét, nyilván csókolózni fognak, hiszen ők egy pár. Ezzel pedig Selena Gomez visszaveszi a saját kezébe az irányítást a pletykalapoktól. Szép munka!

Ez is érdekelhet

A 3+1 legnagyobb tévhit a macskákkal kapcsolatban

A 3+1 legnagyobb tévhit a macskákkal kapcsolatban

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk