Felkészültél az ünnepre? A GLAMOUR decemberi számával szuper könnyű dolgod lesz

2016.november.16.

Az ünnepi szezon minden évben a kedvencünk, és ezzel biztosan nem vagyunk egyedül. Egyszerűen élünk-halunk a karácsonyért, a készülődésért, a díszítésért, az ajándékok levadászásáért. Éppen ezért a GLAMOUR decemberi ünnepi számával pont ebben, a sokakat egyébként igencsak kimerítő periódusban, igyekszünk segíteni.

A GLAMOUR legfrissebb számában amellett, hogy megtalálod a kedvenc divat és szépségápolási termékeinket és tippjeinket, külön Ékszermelléklettel valamint extra Karácsonyi melléklettel is készültünk, hogy megkönnyítsük az ajándékozást. Ha neked is fejfájást okoz megtalálni a tökéletes meglepetést a családod tagjainak, a barátnőidnek vagy akár a kedvesednek, mindenkire gondoltunk és tematikusan állítottuk össze a legjobb shoppingtippeket.

GLAMOUR december
GLAMOUR december

Az ünnepi menü sem marad el, és ki más segített volna ennek az összeállításában, mint a karácsony egyik legnagyobb tudora, Muszula Tímea, a budapesti Laura Virág, a Vintage Garden bisztró és a The Sweet megálmodója, illetve a Szépségek és finomságok könyv szerzője. A recepteket te is nyugodtan kipróbálhatod, garantáltan sikert fogsz aratni velük!

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Jó reggelt! Ma megjelent a @glamourhungary decemberi száma, amiben egy csodás karácsonyi menüt mutatok be Nektek!! #nagyonvártam #lauravirag #szépségekésfinomságok #glamourhungary #glamourfoodporn #10084;#65039;#10084;#65039;#10084;#65039;#10084;#65039;#10084;#65039;#10084;#65039;#10084;#65039; Muszula Timi (@viraglauravirag) által közzétett fénykép, 2016. Nov 15., 23:14 PST

A címlapon Alexis Bledel, azaz Rory mosolyog rád a Szívek szállodájából, aki most hosszú idő után visszatért szeretett szerepéhez, és ismét együtt nevethetünk, sírhatunk négy egészestét film alatt a Gilmore lányokkal a Netflixnek köszönhetően. A magazinban természetesen exkluzív interjút is olvashatsz a színésznővel.

Három szuper sikeres és tehetséges modellt is megismerhetsz közelebbről, ráadásul a hivatásuk mellett még egy dolog közös bennük: Epres Panni, Varga-Dobár Éva és Szikszai Johanna mind sportolókhoz mentek hozzá. Interjúsorozatunkból kiderül, hogyan tudják összeegyeztetni az őrült programjaikat a családi élettel, és közben irigylésre méltóan harmonikus és kiegyensúlyozott marad a kapcsolatuk.

Továbbá megismerheted még jobban az új Chanel No. 5 illatot és múzsáját, Lily-Rose Deppet is, de a legcsillogóbb ünnepi sminkeket is bemutatjuk neked, illetve szépségszerkesztőink azt is elárulják, hogyan lehet ragyogó a szőke hajad. A téli szezon beköszöntével felkészítünk a síeléshez megfelelő bőrápolásra, illetve meginvitálunk a Snowattack januári sítáborába, ahol most Csajkedvezmény vár rád, sőt a legjobb korcsolyákat is összeszedtük neked.

Ebben a hónapban sem maradhatnak el a kedvezmények, meglepetések, a H&M-mel közösen olyan nyereményjátékot szerveztünk, aminek keretében 3 x 100.000 Ft értékű ajándékcsomagot nyerhetsz, de az Eccóba is 25% kedvezményt biztosítunk az Ecco & GLAMOUR Shoppingpartinkon december 2-án. A decemberi szám Karácsonyi mellékletének címlapján is találsz matricát, amit ha lekaparsz és három egyforma figurát látsz, akkor a boldog tulajdonosa lehetsz a 100+2 nagyszerű ajándékunk egyikének, ami között Furla táska, 100.000 Ft és egy iPhone7 is szerepel! Decemberben moziba is viszünk, legyél a 90 szerencsés egyike, aki megnézheti velünk a Kaliforniai álom című filmet Emma Stone-nal és Ryan Goslinggal a főszerepben!

Ünnepelj velünk, és legyen neked is mágikus, glamúros karácsonyod!

Ez is érdekelhet

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt