Gemma Ward Jack Sparrow mellett tér vissza?

2010.június.15.

Gemma Wardot leírták. A gyönyörű ausztrál modell üstökösként robbant be a divatvilágba, aztán amilyen hirtelen jött, úgy el is tűnt.

A modell állítólag Heath Ledger halála után vesztett talajt, el is hízott kissé és saját bevallása szerint sem volt olyan állapotban, hogy folytatni tudta volna az állandó utazással járó életet. Már tavaly év végén felröppent a hír, hogy Gemma újra munkába áll és visszatér a kifutókra, az őszi-téli bemutatókon azonban hiába kerestük és a legfrissebb információk szerint a jövőben sem nagyon fog felbukkanni.

Az ausztrál szépség azonban nem tűnik el teljesen, sőt lehet, hogy most kezdődik csak igazán a karrierje! Gemma Ward ugyanis már szinte bizonyosan szerepelni fog a Karib-tenger kalózai című nagysikerű filmsorozat soron következő, negyedik részében. A korábbi topmodell állítólag sellőként tűnik majd fel a Jack Spartr kapitányt alakító Johnny Depp oldalán a mozivásznon. Nem ismeretlen szerep ez a mindössze 23 éves lány számára, hiszen már korábban is játszott filmekben, sőt egyik szerepéért Ausztráliában még díjra is jelölték! Gemma Ward tehát oly sok korábbi modellhez hasonlóan a filmvilággal próbálkozik, reméljük az egyébként nagyon szimpatikus, no és gyönyörű Gemma sikert arat majd! Hogy megnézzük a filmet, az viszont 100%!

Ez is érdekelhet

Kate Middleton is olyan, mint te! Zoom meetinghez Zara blézer

Kate Middleton is olyan, mint te! Zoom meetinghez Zara blézer

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?