„Most rajtam lesz a sor” - Gisele Bündchen kész újra meghódítani a világot

Gisele Bündchen legendás brazil szupermodell a kifutót a családra, a tudatosságra és a környezetvédelemre cserélte. Hosszú idő óta először őszintén mesélt terveiről és arról, hogy mennyire elégedett életének azon fejezetével, amelyet távol töltött a reflektorfénytől.

Gisele Bündchen a továbbiakban legfőképp a környezetvédelemnek szeretné szentelni a munkáját | Jamie McCarthy
Gisele Bündchen a továbbiakban legfőképp a környezetvédelemnek szeretné szentelni a munkáját | Jamie McCarthy
Fotó: Gettyimages.com

Miközben a szalagcímek sorra hirdetik, hogy az álompár házassága válságba került, Gisele Bündchen többek között férje iránti támogatását is kifejezi az amerikai Elle címlapsztorijában. Habár a sajtó nemrég még attól volt hangos, hogy Tom Brady visszavonul, a hétszeres Super Bowl-győztes amerikaifutball-játékos idén mégis a 23. szezonját nyitotta.

A média gyakran fogalmazott úgy, hogy Bündchen kétségbeesetten szeretné Brady visszavonulását, ami a topmodell szerint tökéletesen reprezentálja, hogy mi az, amit a társadalom elfogad, és mi az, amit nem. Bündchennek nyilván vannak aggályai, hiszen férje meglehetősen erőszakos sportot űz, ráadásul annak is örülne, ha többet tudna jelen lenni a családjával, de végső soron úgy érzi, „hogy mindenkinek olyan döntést kell hoznia, ami működik számára. Neki is követnie kell a saját örömét.

A szupermodell elmondása szerint megtette a részét, hogy ott legyen Tom Brady mellett: „Bostonba költöztem, hogy támogassam őt és az álmait, mindeközben arra összpontosítottam, hogy egy szeretetteljes környezetet teremtsek a gyermekeimnek, ahol felnőhetnek. Boldoggá tesz, ha látom, hogy a gyermekeim sikeresek és szép kis emberekké válnak, és boldoggá tesz az is, hogy [Tom] sikeres és kiteljesedik a karrierjében. Életem ezen szakaszában úgy érzem, jó munkát végeztem ezen a téren.

Zendaya ismét Emmy-történelmet írt

Ideje újra hegyeket mászni

Gisele Bündchen egy tizenkét és egy kilencéves gyermek édesanyja, aki az elmúlt években jelentősen lecsökkentette az elvállalt munkáinak számát. A húszas éveinek padlógázas tempóját követően örült, hogy a harmincas éveiben visszavonulhatott a családi rutin nyugalmába – a folyamatot egy hegycsúcsra való feljutáshoz, majd egy völgybe való leereszkedéshez hasonlítja, de most már készen áll arra, hogy maga mögött hagyja a karriervölgyet és újra hegyeket másszon meg. Merre tarthat egy szupermodell karrierje, miután már meghódította a világot és családot is alapított?

Nagyon elégedettnek érzem magam anyaként és feleségként. És most rajtam lesz a sor. Nem leszek örökre a völgyben.

Ana de Armas beragyogja a vörös szőnyeget a Blonde bemutatóin

Harc a Földért

Bündchennek hosszú listája van azokról a dolgokról, amelyeket még meg szeretne valósítani: „42 évesen úgy érzem, jobban kapcsolódom a célomhoz” – meséli az Elle-nek. Élete következő fejezetének legfontosabb célja nem más, mint a bolygónk természeti erőforrásainak regenerálása, különösen hazájában, Brazíliában. Bündchen számára nem ismeretlen terep a környezetvédelem, az elmúlt két évtizedben több százezer fát adományozott az Amazonasnak, programokat finanszírozott a vízminőség helyreállítására dél-brazíliai szülővárosa közelében, szolgált az Egyesült Nemzetek Környezetvédelmi Programjának jószolgálati nagyköveteként, valamint részt vett a National Geographic és a Netflix természetvédelmi dokumentumfilmjeinek megvalósításában is.

Ne csak szorongj, aktívan tegyél a klímavédelemért - Az UNICEF Magyarország Klímahősök programja ebben segít

Ez is érdekelhet

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói