Gwen Stefani és Blake Shelton összeházasodtak - Farmerben és cowboy csizmában!

2021.július.6.

Épp a minap söpört végig az interneten annak a híre, hogy Gwen Stefani és Blake Shelton összeházasodtak, most pedig meg is érkeztek a fotók az intim esküvőről, amit Shelton oklahomai otthonában tartottak június 3-án.

Gwen Stefani és Blake Shelton összeházasodtak
Gwen Stefani és Blake Shelton összeházasodtak
Fotó: Instagram

Gwen Stefani és Blake Shelton majdnem 6 évvel ezelőtt szerettek egymásba a The Voice forgatásán, ahol mindketten zsűritagok voltak, 2015 óta egy párt alkotnak és 2020 októberében el is jegyezték egymást. A járvány nagyrészét Shelton Oklahoma állambéli farmján töltötték nagyrészt a country énekes három fiának társaságában. Így természetes volt, hogy itt mondják ki egymásnak a boldogító igent is.

Az affér visszafogott volt, csupán közeli barátok és a család volt jelen, és a szertartás könnyedségéhez, illetve vagány, laza stílusukat tükrözték a szettjeik is a nagy napon. A vőlegény fehér inget, csokornyakkendőt és mellényt viselt, a fotók kedvéért egy zakót is magára kanyarított, de talán a legmeglepőbb az volt, hogy alul csak simán farmerben volt.

A menyasszony összeállítása már ennél kicsit elegánsabb volt, a mély kivágású, pánt nélküli fűzős felsőrészét a Vera Wang ruhájának egy kézzel felhajtott, puffos, elől rövid, hátul hosszabb tüllszoknya egészítette ki. Haját szoros kontyba fogták a hosszú fátyol alatt, amire az ő és Shelton, valamint közös gyerekeik nevét hímezték. A kiegészítői dobták fel igazán a klasszikus, hófehér szettet: csillogó fülbevalót, arany karpereceket és egy keresztes nyakláncot viselt, azonban a vagány, fehér bőrcsizma volt az, amivel igazán látványossá és különlegessé varázsolta az esküvői megjelenését.

Gwen Stefani egyedi tervezésű Le Silla magas sarkú cowboy csizmát viselt, amire a monogramjukat Swarovski kristályokkal tették ki, illetve további kristályok díszítették a sarkát is a csizmának. A lábbeli akkor érvényesült a legjobban, amikor a neccharisnyás Stefani átöltözött a második Vera Wang menyasszonyi ruhájába, ami az előzőnek egy kompaktabb, mini változata volt. A tüllszoknyát ezúttal kézzel hímzett virágmotívumok díszítették, amelyek a masnis fátylon is visszaköszöntek.

A menyasszony a smink terén sem kísérletezett, a védjegyének számító vörös rúzst és a fekete tusvonalat választotta a nagy alkalomra, és el kell ismerni, hogy így nézett ki a lehető legjobban!

Ezúton is sok boldogságot kívánunk az 51 éves énekesnőnek és a 45 éves zenésznek!

Ez is érdekelhet

Selena Gomez elhozta a tavaszi körömtrendek legmenőbb verzióját

Selena Gomez elhozta a tavaszi körömtrendek legmenőbb verzióját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói