Gwyneth Paltrow egy időre felhagy a filmekkel, más karrierbe kezd

Gwyneth Paltrow már egy ideje saját vállalkozására összpontosít. A Goop életmóddal foglalkozó weboldal alapítója és vezérigazgatójaként azonban nem sok ideje marad eredeti szakmájára, a színészetre.

Gwyneth Paltrow
Fotó: Getty Images

Elmondása szerint azonban ezt egyáltalán nem bánja, sőt tudatosan összpontosít a Goop-ra és szorítja vissza a lehető legjobban a színészkedést. Soha nem gondolta volna, hogy ilyen irányt vesz majd az élete, de nagyon élvezi és szinte az összes idejét leköti, hiszen reggeltől estig bent van az irodában, és több, mint 85 emberrel dolgozik együtt.

Szerencsésnek tartja magát, hogy ilyen hihetetlen színészi karriert futott be, de mindig úgy érezte, hogy ennél sokkal többet szeretne tenni, valami olyat akart alkotni, ami csak az övé, ahol irányíthatja a dolgokat. Most teljes gőzerővel koncentrál a márkára, és egy újonnan induló wellness- és vitaminok forgalmazásával foglalkozó vonal menedzselésére. A színésznő azt gondolja, ez egy olyan kezdeményezés, melyhez szívesen adja arcát, és egyáltalán nem bánja, ha a Gwyneth-midzs összefolyik a márkával.

A másik dolog, ami miatt Gwyneth Paltrow próbál fontossági sorrendet felállítani az életében, az a család. Úgy gondolja, itt az idő, hogy annyi időt töltsön a szeretteivel, amennyit megérdemelnek. Lánya, Apple most 13 éves és a színésznő nagyon jól tudja, hogy most egy igazán nehéz időszak következik a tini életében, ezért szeretne mellette lenni. Elmondása szerint, ha a lány lázadó természetű lesz, azt biztosan tőle örökölte, hiszen ő ebben a korban még a haját is leborotválta.

Ez is érdekelhet

Zsuzsa megmutatja, hogyan lehet az öltözködésed sikkes és komfortos!

Zsuzsa megmutatja, hogyan lehet az öltözködésed sikkes és komfortos!

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Sztárhírek

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!