18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Gwyneth Paltrow elmondja, hogy állj neki az anális szexnek!

2017.március.27.

Gwyneth Paltrow látszólag egy szerény, visszafogott lány, azonban a hálószobában nem kell félteni. Sőt mi több, nemrégiben még egy anális szex útmutatót is készített egy szexológus segítségével. Íme, Gwyneth tippei:

Gwyneth Paltrow, az anális szex szakértője
Fotó: Getty

Amellett, hogy rengeteg pár kedveli a közösülésnek ezt a formáját, a legtöbben csak minden ötödik vagy tizedik alkalommal csinálják. Szóval nem, nem váltja ki a hagyományos szexet, és amikor bekövetkezik, nagyobb felkészülést és óvatosságot igényel, mint amit a filmekben láthatsz.

Az anális szex közel sem annyira egyszerű és fájdalommentes, mint a pornóban, pláne elsőre. A popsi nem nedvesedik be magától, használjatok sikosítót, és gyakorold a végbélizmaid ellazítását. Ehhez rutin szükséges, ne lepődj meg, ha nem megy rögtön elsőre.

Ezt olvastad már? 5 dolog, ami csak a pornófilmekben működik

A jó szexhez megfelelő kommunikáció és bizalom is kell. Ahhoz, hogy belevágjatok egy ilyen próbálkozásba, elengedhetetlen, hogy beszéljetek előtte róla, és egyértelmű legyen, hogy mindkettőtök tényleg szeretné kipróbálni. Fontos, hogy az aktus közben is beszéljetek, jelezzétek egymás felé, mi esik jól, és mi nem.

Ez is érdekelhet

Tóth Andi: „Mindent megszakítok, ami nem tesz jót nekem”

Tóth Andi: „Mindent megszakítok, ami nem tesz jót nekem”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói