Gyilkosság áldozata lett a fiatal modell

2015.február.26.

Sajnos nem először történik ilyen tragédia a divatvilágban, és az sem első alkalom, hogy egy modellnek drogokkal van dolga.

Mirjana Puhar
Fotó: Instagram

Mirjana Puhar a népszerű modell-tehetségkutató műsor, az America's Next Top Model 21. szériájában szerepelt. Kedden pedig a North Carolina államban levő Charlotte-ban a rendőrség holtan talált rá barátja, Jonathan Cosme Alvarado és egy harmadik fiú holtteste mellett, akikkel nemrég költözött össze.

A rendőrség őrizetbe vette a 19 éves Emmanuel Jesus Rangel, akit első fokú hármasgyilkossággal vádolnak. A merénylet körülményei egyelőre tisztázatlanok, de a WCNC amerikai tévétársaság szerint az áldozatok ismerték Rangelt. A hírügynökség azt állítja, hogy a gyilkosság droggal állhat kapcsolatban. Ráadásul az állítólagos elkövetőt egy másik bűncselekmény miatt is kihallgatják, amelyet múlt hétvégén követhetett el.

data-instgrm-version="4" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> our time is limited, so don#8217;t waste it living someone else#8217;s life. #MirjanaArmy A photo posted by queen M (@mirjanapuhar) on Dec 7, 2014 at 4:33am PST

A 19 éves Mirjana Puhar az AMNTM 10. adásában esett ki, korábbi versenytársait megviselte a tragédia, és a Twitteren osztották meg gyászukat.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói