Harry herceg durván megsértette Meghan Markle szüleit!

Meghan Markle és Harry herceg még össze sem házasodtam, máris rengeteg támadást, pletykát, rosszindulatú megjegyzést kell elviselniük. Látszólag ez egyáltalán nem zavarja őket és jól tűrik az ostromot. Ez nem is csoda, hiszen Meghan számára egyáltalán nem ismeretlen ez a világ. Népszerű színésznőként már évek óta nyitott könyv volt magánélete a rajongói számára.

Markle különösen nehéz helyzetben volt, hiszen a királynő elvárásainak kellett megfelelnie, ő azonban állta a sarat és már most annyira belopta magát a királyi család szívébe, hogy még a közös karácsonyi összejövetelre is hivatalos volt. Évekkel ezelőtt, amikor Vilmos és Katalin jegyben jártak, Middleton számára ezt nem engedélyezte a királynő.

Ennek ellenére úgy tűnik Harry egyáltalán nem jön ki ilyen jól Meghan szüleivel, sőt nyilvánosan vérig sértette őket, hiszen azt nyilatkozta, a királyi család olyan szerető otthont nyújt Meghannak, amilyen számára soha nem adatott meg és családja helyett is családja lesz!

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BcAMmrglgEt/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Prince Harry and Ms Markle visit the Gardens of Kensington Palace for their first photo call together, since announcing their engagement this morning. The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés, Nov 27., 2017, időpont: 7:05 (PST időzóna szerint)

Meghan szülei elváltak, amikor a lány 6 éves volt, édesapja mégis cáfolta Harry kijelentését és elmondta, igaz, hogy a lánynak két otthona volt, de mindkét szülővel rengeteg időt töltött, sosem volt magányos és a karácsonyt, szülinapot és más fontos eseményeket mindig teljes családként ünnepelték. Mindig mindenben támogatták Meghant és soha nem szenvedett hiányt sem szeretetben, sem másban.

Ezt olvastad már? Ilyen lesz Meghan Markle esküvői ruhája! Kiszivárogtak az első tervek!

Ha ez valóban így van, nem is csodáljuk, hogy Harry kijelentése rosszul érintette a szülőket!

Ez is érdekelhet

Selena Gomez elhozta a tavaszi körömtrendek legmenőbb verzióját

Selena Gomez elhozta a tavaszi körömtrendek legmenőbb verzióját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói