Harry herceg intim részleteket árult el az életéről: vagy nem ő volt?

2020.március.15.

Harry herceg állítólag orosz csalók átverésének áldozata lett, ami ahhoz vezetett, hogy a herceg állítólag megosztotta a privát gondolatait, többek között a királyi család elhagyásáról.

Harry herceg intim részleteket árult el az életéről: vagy nem ő volt?
Fotó: Getty Images

A People magazin szerint, a sussexi herceg azt gondolta, hogy magántelefont intéz a fiatal környezetvédelmi aktivistával Greta és Svante Thunberggel, pedig a valóságban két orosz csalóval, Vladimir Kuznetsovval és Alexey Stolyarovval beszélt. A hívás állítólag szilveszterkor, és január 22-én történt. A Good Morning America szerint Kuznetsov és Stolyarov már másokat is átvert, például Elton Johnt és az elnök jelölt Barnie Sanderst is.

Brit iratok alapján, Harry megosztotta, hogy miért döntött a királyi család elhagyása mellett, illetve, hogy milyen hátránya van annak, ha a királyi családba házasodsz.

"Néha a megfelelő döntést meghozni nem a legkönnyebb, de a családom szempontjából ez volt a megfelelő. Azt gondolom, pokolian sok ember van a világban, akik tisztelnek minket azért, mert a családot helyeztük előbbre. Új életet kezdünk. Biztosíthatlak, hogy elvenni egy hercegnőt, vagy feleségül menni egy herceghez nem olyan, mint amilyennek beállítják. Nagyon összetett, és a kirakós több részből áll" - mondta Harry állítólag a telefonos beszélgetés alatt.

A herceg továbbra is bizonygatta, hogy bár nehéz döntés volt a királyi családot maga mögött hagyni, Meghan és ő nem bánnak semmit.

"Efelejtetted, hogy 10 évet szolgáltam a hadseregben. Sokkal átlagosabb vagyok, mint a családom hinni szeretné." - folytatta a herceg.

Az életének következő fejezete mellett Harry állítólag megosztotta véleményét Donald Trump elnökről, illetve András hercegről is.
Épp múlt évben, a sussexi herceg beperelte a The Sun jelenlegi és a The Mirror volt tulajdonosát, mert lehallgatták a privát hangüzeneteit. A sussexi pár képviselői még nem erősítették meg, hogy Harry valóban beszélt-e a kiszivárgott beszélgetésben.

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné óriási bejelentést tett - új fejezet kezdődik az életében

Katalin hercegné óriási bejelentést tett - új fejezet kezdődik az életében

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói