Meghan Markle-lel undorító dolgot tett a királyi család az esküvője előtt

Kijött a Harry & Meghan című dokusorozat első három része a Netflixen. Ez a leleplezésekkel teli sorozat, amiről egy ideje már mindenki beszél, és ami a királyi családnak álmatlan éjszakákat okoz, hiszen ennek köszönhetően kicsit jobban megérthetik az emberek, miért is távolodott el a királyi család és Harry herceg családja annyira, hogy végül az Egyesült Államokba költöztek.

Meghan & Harry
Meghan Markle őszintén vall a családi drámákról
Fotó: Profimedia

Már az első három rész tele van fájdalmas vallomásokkal és feszültséggel: többek között arról vall benne Meghan Markle és Harry herceg, hogy már az esküvőjük alatt milyen nyomást gyakorolt rájuk a palota. Meghan Markle például őszintén mesél arról a beszélgetésről, amely közte, és szeretett unokahúga, Ashleigh Hale között zajlott, aki nem kívánatos személy lett az esküvőn. A nő Meghan féltestvérének, Samantha Markle-nek a lánya, akivel ugyan nem ápolt jó kapcsolatot a hercegné, viszont unokahúgával kifejezetetten szoros volt a kötelék.

Hogyan vette volna ki magát?

Az volt az útmutatás, amit a palota adott, hogy nehéz lett volna kimagyarázni, és pletykákra adott volna okot, ha a féltestvért nem, annak lányát viszont meghívják, ezért azt kérték az ifjú pártól, hogy egyikőjüket se hívja meg az esküvőre. Meghan azt mondja, nagyon fájdalmas volt számára ezt közölnie az unokahúgával, aki szintén megszólal, és elmeséli, neki is szörnyű érzés volt, de megértette, miért nem lehetett ott a nagy napon.

Ki is az az Ashleigh Hale?

Ashleigh, egy bevándorlási ügyvéd, őt és testvérét apai nagyszüleik nevelték fel, akiket szüleinek tekint. Nem látta az 58 éves Samanthát 6 éves kora óta, egészen addig, míg 2007-ben fel nem vették újra a kapcsolatot. Azt mondta, nagyon fájt neki, hogy biológiai édesanyja miatt vették el tőle azt, hogy ott lehessen az esküvőn, akivel viszont rendszeresen tartották a kapcsolatot, és volt, hogy közös utazáson is részt vettek. A nő szerint Meghan számára egyszerre olyan mint egy testvér, egy kicsit mintha az anyja is lenne, és a legjobb barátja. Meghan számára pedig olyan, mintha a húga lenne.

Meghan Markle és unokahúga, Ashleigh Hale
Fotó: Profimedia

Meghan családját szétcincálta a sajtó

Arról is beszélt a hercegné, hogy a brit sajtó mennyire másképpen viszonyult a kettészakadt családjához. Ott volt az anyja, azt szerették volna bizonygatni, hogy ez a kapcsolat tele van drámával, de ez nem ment, hiszen Meghan édesanyja támogató, nyugodt és biztonságos közeget alakított ki lányának, amibe nehéz volt belekötni, ezért rászálltak az apai vonalra, és sikerült is balhét találni. A hercegné a féltestvérét emeli ki, Samantha Markle azt állította ugyanis, hogy ő nevelte fel a lányt, és hirtelen rengeteg valótlanságot állított róla, miközben nem is ismerték egymást, alig találkoztak valaha, és a sztorijai teljesen hazugságra épültek.

Sosem látott intim képek: Harry herceg és Meghan Markle új dokusorozata izgalmasabb lesz, mint vártuk

A Harry & Meghan izgalmas részleteket tartogat

Még csak az első három részt lehet megnézni a dokusorozatból, de az már jól látszik, hogy nem csak a palotára hegyezték ki, vagyis Meghan Markle őszintén beszél a saját családi drámáiról is. Még alig volt kétéves, mikor édesanyja, Doria Raglan otthagyta Meghan édesapját, és annak korábbi házasságából született gyermekeivel nem is nagyon találkoztak. Aztán mikor kiderült Meghan és Harry kapcsolata, a féltestvérek és Meghan apja fürödtek a sajtó megkeresésekben, és az sem zavarta őket, ha teljes valótlanságokat állítottak. A sorozat következő részei december 15-től elérhetőek a Netflixen.

Olvass még többet Meghan és Harry kapcsolatáról!

Ez is érdekelhet

Ha április, akkor GLAMOUR-napok! Ezt érdemes tudni róla

Ha április, akkor GLAMOUR-napok! Ezt érdemes tudni róla

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói