Meghan Markle hatalmas bombákat dobott le legújabb interjújában

2022.augusztus.30.

Meghan Markle, Harry herceg felesége hosszú és őszinte interjút adott a New York magazin The Cut kiadásának, melyben rengeteg titokra is fény derül a királyi család körül, különös tekintettel a szakadásra, ami a sussex-i hercegi pár elköltözésének következtében mélyült el a családon belül.

Meghan Markle hatalmas bombákat dobott le legújabb interjújában
Fotó: Getty Images

Meghan Markle meglepően kimerítő és őszinte interjút adott a The Cut magazinnak, melyben számos olyan kérdés is felmerült, melyre eddig csak sejthettük a választ. A jelenleg Kaliforniában élő pár montecitói otthonában készültek fotók az mélyinterjúhoz Meghanről, aki nemcsak megnyilvánulásaiban volt nagyon közvetlen, de a fotók is jóval közelebb hozzák az emberekhez azt a hercegnét, aki mindig is szeretett volna lenni.

A költözésről

A döntésükkel, hogy elhagyják Nagy-Britanniát, valójában semmi hallatlant nem tettek, számos tagja a jelenlegi uralkodó családnak távol él Londontól, az ő döntésüket valamiért mégis hatalmas médiafigyelem övezte. Meghan és Harry elárulták, hogy eleinte nem is Amerikába, hanem a koronához tartozó valamelyik államba szerettek volna költözni, Kanadába, Új-Zélandra vagy Dél-Afrikába, és mindezt azért, mert „puszta létezésükkel felborították a hierarchia dinamikáját".

A megbocsátásról

Sajnos a szakadás azt is jelentette, hogy Harry herceg elveszítette az édesapját emiatt, és bár Meghan Markle saját bevallása szerint abszolút nem haragtartó, sőt azon van, hogy a családjuk megbékéljen egymással és sikerüljön egymásnak megbocsátani. Épp ezért volt olyan furcsa mindezek után visszatérni a királynő platinajubileumi ünnepségére, hiszen olyan volt, mintha mi sem történt volna, mégis az egész nagyon „keserédes volt" számukra.

A közösségi médiáról

Végezetül pedig egy izgalmas hír a rajongók számára, Meghan elárulta, hogy vissza fog térni az Instagramra, és be kell vallanunk, már alig várjuk!

Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói