Ilyen volt Meghan Markle élete Harry herceg előtt

2021.augusztus.5.

Elizabeth Tuke és Meghan Markle 2013 nyarán találkoztak először Torontóban, majd egy hónappal később kapott tőle egy izgatott sms-t: nem volt mit felvennie a Novaj Djokovic Alapítvány gálájára és szüksége volt a segítségére.

Meghan Markle
Meghan Markle
Fotó: Getty Images

Tuke ekkor egy ügynökségnél dolgozott és a lehető legmelósabb pillanatában kapta el őt a Briliáns elmék sztárja, éppen a New York-i divathét közepe volt. Mégis a segélykérő üzenetében volt valami emberi esetlenség, amitől Tuke nem tudott neki nemet mondani - "olyan volt, mintha egy közeli barátod kért volna tőled szívességet", árulta el a Harper`s Bazaar magazinnak.

Meghan Markle
Fotó: Getty Images

Talán meglepő, de Meghan nem azzal töltötte a szabad idejét, mint sok más hollywoodi sztár vele ellentétben, hogy lapozgatta a divatmagazinokat és bemutatókra járt. Az utóbbit különösen utálta, de nagyon is jól tudta, hogy az öltözködésnek milyen fontos szerepe van az ember megjelenésében és identitásában. A luxusvilághoz mohón, de jól megválogatva állt hozzá, ahogy mint később Tuke számára kiderült, mindenhez az életben.

Akkor a gálára végül egy Temperley London ruhát választott, ami hollywoodi glamúrt vitt a megjelenésébe, Charlotte Olympia cipővel viselte, és a stylist fülbevalójával, ugyanis semelyik másik lehetőség nem tetszett neki eléggé.

Meghan Markle
Fotó: Getty Images

Láttad Meghan Markle második esküvői ruháját? Nem tudjuk melyiket imádjuk jobban!

Láttad Meghan Markle második esküvői ruháját? Nem tudjuk melyiket imádjuk jobban!6 hónappal később Tuke ott hagyta az ügynökséget és saját céget alapított, Meghan pedig ebben az időben indította útjára blogját Tig néven. Nem sokkal később pedig már leszerződött hozzá. Az alatt a két év alatt, ameddig együtt dolgoztak és barátságba kerültek, a pr-os számára egyértelművé vált, hogy Markle-nek nem lesz elég csak Hollywood. Egy igazi reneszánsz nő volt, aki sikeres színészi karriert, egy saját blogot és számos alapítványnak a támogatását csinálta egyszerre. Rwandába utazott, ahol a legnagyobb gyerekeket segítő jótékonysági szervezettel dolgozott, majd az ENSZ nagyköveteként a nők vezető és politikai pozícióba való jutásáért kampányolt.

Semmi nem kerülte el a figyelmét, folyton képezte magát, mindig tele volt ötletekkel és mindeközben számos tippje volt arra, hogyan lehet házi eszközökkel legyőzni a stresszt és ragyogó bőrt varázsolni magadnak. Ezen kívül az egészséges életmód is nagyon fontos volt számára, ugyanakkor imádott enni, főzni és mindent, ami az ételekkel kapcsolatos.

Meghan Markle
Fotó: Getty Images

Tuke dolga az volt, hogy Meghant színésznőként, jótékonykodóként és életmódguruként népszerűsítse, de olykor a stylist szerepébe is bele kellett állnia. A 2015-ös ENSZ konferencia előtt, amelyen a női esélyegyenlőségről tartott beszédet, pánikosan hívta fel Elizabeth-et, hogy egyik ruhaopció sem jó számára. Olyan szettet akart, ami erőt, intelligenciát sugárzott. Tuke pedig hazarohant és elővett egy fekete középhosszú Preen ruhát, ami tökéletesen állt végül neki. A beszéde és ez a ruha egy meghatározó pillanat volt az életében.

Meghan Markle
Fotó: Getty Images

2016-ban elváltak útjaik, és pár hónappal később Tuke bermudai mézes hetein tudta meg, hogy Meghan és Harry herceg randiznak. Az ezt követő évben, ahogy mindenki más, Tuke is lélegzetvisszafojtva nézte, ahogy könnyedén vette át legújabb szerepét, a jövendőbeli hercegnéjét. Meghan nyugodt, könnyed, és míg szívesen viseli az olyan angol divatházak ruháit, mint a Burberry, a Stella McCartney vagy az Erdem, ugyanúgy lazaságot is vitt az előkelőségek öltözködésébe saját stílusával. Gondoljunk csak a szakadt farmerre és a kigombolt ingre, amit a 2017-es Invictus Games alatt viselt Torontóban, vagy az erőlködéstől mentes darabokat, amiket új-zélandi körútjukon is viselt.

Meghan Markle és Harry herceg
Fotó: Getty Images

Meghan egy modern Hamupipőke, aki megtestesíti azt az álmodozót, aki mindannyiunkban ott lakozik. Szorgalmas, vidám és eltökélt, hogy megtalálja a boldogságot, és időről időre a tökéletes ruhát.

Ez is érdekelhet

7 módszer, ami életben tartja a szenvedélyt - akkor is, ha már régóta együtt vagytok

7 módszer, ami életben tartja a szenvedélyt - akkor is, ha már régóta együtt vagytok

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói