Hihetetlen: Meghan Markle olyan kegyetlen módszerrel szakított férjével, hogy nincs rá szó

2018.július.29.

Harry herceg május 19-én vette feleségül az amerikai színésznőt Meghan Markle-t. A királyi családban igencsak újító dolog volt ez, több szempontból is. Meghan idősebb a hercegnél, nem angol, elvált nő és az édesanyja afroamerikai. Ezek mind olyan szempontok, melyek egy átlagos családnál nem okoznának problémát, viszont a királyi családban egyikre sem volt még példa ezelőtt.

Meghan Markle
Fotó: Getty Images

Szerencsére Meghan azonnal belopta magát mindenki szívébe és úgy tűnik az egész család imádja. Ennek ellenére a időről időre kiderülnek újabb apróságok a hercegné múltjával kapcsolatban. A helyzetet az sem könnyíti meg, hogy Meghan féltestvére hadjáratot indított ellene még az esküvő előtt és mind a mai napig próbálja bemocskolni, ahol csak tudja.

Meghan Markle és Harry herceg nyilvánosan csókolóztak! Micsoda botrány!

Meghan Markle és Harry herceg nyilvánosan csókolóztak! Micsoda botrány!

A ″Meghan Markle: Egy amerikai hercegné″ című dokumentumfilm több részletre fényt derít Meghan évekkel ezelőtti életével kapcsolatban. Egy közeli barátja pedig előző házasságáról is beszél.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BcEKnn7Ftd7/" data-instgrm-version="9" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #tbt Meghan Markle y Trevor Engelson el día de su boda en Jamaica #meghanmarkle #throwback #trevorengelson #weddingday #princeharry #realeza #royalty Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) által megosztott bejegyzés, Nov 28., 2017, időpont: 8:05 (PST időzóna szerint)

Meghan 2011-ben feltörekvő színésznőként házasodott össze Trevor Engelson producerrel, akivel 2 évig voltak házasok. A románc állítólag nagyon szenvedélyesen kezdődött, majd egy karibi buli keretein belül összekötötték életüket. A sok utazás és külön élés miatt azonban eltávolodtak egymástól és egyre többet veszekedtek. Egy ilyen veszekedés során állítólag Meghan elviharzott, majd pár nappal később levélben szakított férjével, a borítékban pedig a gyűrűt is visszaküldte.

Az biztos, hogy nem túl korrekt szakítás részéről, de minden éremnek két oldala van és valószínűleg Meghan akkor ezt valamiért így érezte jónak.

Ez is érdekelhet

Tudtad, hogy az egész lakást megszépítheted a 2022-es GLAMOUR-napok kedvezményeivel?

Tudtad, hogy az egész lakást megszépítheted a 2022-es GLAMOUR-napok kedvezményeivel?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói