Hollywoodi álomnő: szőke, szexi és huncut

2014.január.9.

Szőkékre mindig szükség van. Sőt, szőkékből sosem lehet túlkínálat Hollywoodban. Jayne Mansfield és Marilyn Monroe mai utódai közül most a 23 éves Margot Robbie a legígéretesebb klasszikus szőke. Az ausztrál színésznő 2013 második felében valósággal tarolt, A Wall Street farkasa legjelentősebb női szereplőjeként, Leo DiCaprio filmbéli partnereként amúgy is mindenki rá volt kíváncsi, de reflektorfénybe kerülése nem egyszeri kaland, ez már biztosan látszik. Margot Robbie minden bizonnyal a következő évek egyik legfoglalkoztatottabb színésznője lesz, lássuk, mit érdemes tudni róla!

Margot Robbie
Margot Robbie
Fotó: Rexfeatures

Született:

1990. július 2.

Család:

Nem sokat tudunk Margot Robbie családjáról, de annyi biztos, hogy Ausztráliában a nagyszülei tengerparthoz közeli farmján nőtt fel. Nagyapja nagyon óvta a kislánynak meglehetősen vadóc unokáját, és Margot egyik első filmes szereplése után borzasztóan kiakadt, amikor egy nagyon visszafogott szexjelenetben látta. Nem csoda, hogy a színésznő sokáig nem merte bevallani a családjának, hogy A Wall Street farkasa című filmben teljesen levetkőzik.

Karrier:Ausztráliában kisebb filmes- és reklámszereplések után bekerült a legnépszerűbb tévésorozatba. A Neighbours sorozatban három évig játszott, ennek meg is lett az eredménye, hiszen csakhamar az egyik legnépszerűbb ausztrál színésznőnek számított, és az egyik legrangosabb fiatal tehetségeknek járó díjat is bezsebelte. 2011-től hollywoodi karrierrel próbálkozott, szerepelt a Charlie angyalai felújításának pilot epizódjaiban, majd a Pan Am sorozatban, amely csak egy évadot ért meg. A Wall Street farkasa szerepét Amber Heard elöl szerezte meg. 2013-ban pedig az Időről időre című filmjével is sikert aratott.

Kilátások:

Az utóbbi hetekben egyértelműen ő az egyik legtöbbet emlegetett színésznő, és szinte biztosra vehetjük, hogy ez még csak a kezdet! Margot Robbie nemcsak szexi szőkeség, de kiváló színésznő is, és most jobbnál jobb ajánlatok közül válogathat. Idén érkezik majd vígjátéka, melyben Will Smith oldalán láthatjuk. Parádés szereposztás mellett kapott főszerepet egy háborús drámában, és ha mindez nem lenne elég, hamarosan Ray Liotta és Garrett Hedlund társaságában krimit kezd forgatni. Úgy hírlik, a veterán klasszis, Woody Allen is szeretné megszerezni a következő filmjéhez.

Érdekesség:

Ahogy említettük, Margot Robbie igazán vagány csaj: 18. születésnapját a család ellenérzéseire fittyet hányva egy tenger feletti ejtőernyős ugrással ünnepelte. Zsebpénzéből 10 évesen használt szörfdeszkát vett egy bolhapiacon, azóta a hullámlovaglás szerelmese. Mostanában inkább snowboardozik szabadidejében. Imádja a gyors versenyautókat és természetesen, motorozni is szeret.

Miért imádjuk?

Elképesztően nőies és dögös színésznő és emellett borzasztóan vagány is: a kettő kombinációja már önmagában imádnivaló. Margot Robbie nagyon tudatosan építgeti a karrierjét, 2009-ben egy ausztrál újságnak nyilatkozta, hogy addig nem nyugszik, amíg nem tud betörni a hollywoodi színészelitbe. Nos, egyre inkább úgy tűnik, hogy sikerülni fog neki.

Margot Robbie

Ez is érdekelhet

Selena Gomez is beszállt a szezon legmenőbb trendjébe, a blézerruhák tarolnak most mindenhol

Selena Gomez is beszállt a szezon legmenőbb trendjébe, a blézerruhák tarolnak most mindenhol

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő