Ilyen jót még nem nevettél Insta-sztorin!

A márciusi számban egy szuper interjút olvashatsz Bányainé Nagy Judittal, Fancsikai Eszterrel és Tapasztó Orsival a Nem akarok beleszólni Instagram-oldal megálmodóival, akik a magazinban megjelent interjún felül, most további kérdésekre is válaszolnak.

Ilyen jót még nem nevettél Insta-sztorin!
Fotó: Zsólyomi Norbert

Három nő, három anyuka, akik humorral és szarkazmussal vegyített videóikkal hívják fel a figyelmet arra, hogy bizony helyzetekben a közvetlen környezetünktől, a szeretteinktől vagyunk kitéve a legnagyobb támadásoknak. Olvasd el a teljes interjút a márciusi számban.

Mit gondoltok, hogy lehet jól hozzáállni a közösségi médiához?

Eszter: Titkon az volt a célunk, hogy felhívjuk arra is a figyelmet, hogy nem kell mindig mindent elhinni, amit a közösségi médiában látunk. Nagyon zavar minket, hogy a legtöbb tartalomgyártó olyan kritériumrendszert mutat a követőinek, ami kvázi elérhetetlen, megugorhatatlan.

Judit: Influenszerként felelős vagy a követőidért, viszont felhasználóként is tudatosan kell figyelned, hogy éppen mit engedsz be, és adott esetben mellőzöd azokat az oldalakat, amik szorongást váltanak ki benned. Úgy gondolom, az Instagram egy olyan platform, ahol saját magad szerkesztheted mire vagy éppen kíváncsi. Tulajdonképpen egy kés, amivel te döntöd el, hogy éppen tortát vágsz vagy embert ölsz, ezért is vonhatjuk csak bizonyos mértékig felelősségre az adott influenszert.

Fotó: Zsólyomi Norbert

A ti oldalatok egy jó példa arra, hogy jó dolgokra is lehet használni.

Orsi: Szerencsére nem mi vagyunk az egyetlenek, egyre több őszinte, szókimondó oldal van a közösségi médiában. Jó lenne, ha minél több ember megismerné őket.

Mennyi elfoglaltsággal jár az oldal tartalmának elkészítése?

Judit: Onnantól kezdve, hogy megszületik, hogy milyen témát akarunk feldolgozni, megvannak a mondatok, gondolatok hozzá, legalább másfél óra kell, hogy elkészüljön a videó. Gyakran újra kell venni egy-egy részt, mert elakad a nyelvünk, rontunk, van vele munka bőven, és ez csak a videó része. Mellette rengeteg üzenetre kell válaszolni, az együttműködéseket menedzselni.

Fotó: Zsólyomi Norbert

Kövesd a három anyukát az Instagramon a @nemakarokbeleszolni oldalon!

Stylist: Kökény Nikoletta

Smink: Gyetvai Viktória

Haj: Nyírő Fruzsina

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói