Ilyen Marilyn Monroe Rúzsa Magdi, Tolvai Reni! Te milyen lennél szőkén?

2014.június.11.

Nemrég megjelent a GLAMOUR nyári különszáma, a GLAMOUR Beach, aminek különleges címlapja van, rendhagyó magazinunk történetében. A címlapsztár ezúttal egy örök ikon: Marilyn Monroe.

A színésznő a mai napig a nőiességet testesíti meg, a szőkéket övező misztikum vele ért a csúcsára. A klasszikus szőke bombázók csak utána következnek a sorban. Nők millióit inspirálja a mai napig arra, hogy fogadják el magukat olyannak amilyenek, és persze arra is, hogy egyszer kipróbálják híres, csábos szőke frizuráját.

Mi legújabb lapunkkal arra bíztatunk, hogy fedezd fel magadban is Marilyn-t, a következő hetekben rengeteg modellt, divatszakembert, színésznőt, énekesnőt mutatunk nektek, akik egy-egy fotói erejéig belebújnak Marilyn Monroe bőrébe. Nagyon szórakoztató lesz! Tartsatok velünk, és ti is mutassátok meg a bennetek rejtőző Marilyn-t!

A feladat nagyon egyszerű: fotózd le magad szőke, Marylin-es parókában (ha eleve olyan a hajad, akkor csak varázsolj magadnak bájos fürtöket), vagy akár photoshopolj magadra vicces szőke hajat. Ha ez sem megy, akkor pedig fotózd le magad a GLAMOUR Beach számával. A lehetőségek száma végtelen! Annyi a lényeg, hogy légy kreatív!

Természetesen díjazni fogjuk a legjobbakat 5000 forintos WestEnd ajándékutalvánnyal! Tegyéteket fel a fotótokat az Instagramra, használjátok a #mindenkiMarilyn és a #glamourBeach hashtageket, vagy küldjétek el képet a glamour@glamouronline.hu címre, a tárgy részbe ezt írjátok: mindenki Marilyn!

Ez is érdekelhet

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő