Ilyen még nem volt: jönnek a GLAMOUR Beautynapok, itt az új lapszám

2019.november.12.

Megjelent a GLAMOUR decemberi száma, és igazán sokat készültünk, hogy valami nagy-nagy meglepetéssel tudjunk kedveskedni neked. Tavaly először rendeztük meg a GLAMOUR Beautyfesztivált, és nem gondoltuk volna, hogy idén már majd´ egy hónappal az esemény előtt elfogy az összes jegyünk (de tőlünk nyerhetsz még ). Tudjuk, hogy szükséged van az énidőre, és érdeklődsz a legújabb szépségápolási trendek iránt, éppen ezért gondoltuk, hogy a nagy decemberi év végi hajrá előtt még ideje tartanod egy lélegzetvételnyi szünetet, amikor magaddal foglalkozol, feltöltődsz, kipróbálsz új dolgokat. A Beautyfesztivál mellett ezért ebben az évben elindítjuk a GLAMOUR Beautynapokat is!

A GLAMOUR legfrissebb, decemberi számához csomagolva tehát idén tényleg sok-sok meglepetést találsz. Ahogy már megszokhattad, nem hagyunk magadra az ajándékvásárlási pánikban, és a hagyományos mellékletünkkel, a GLAMOUR karácsonyi ajándékkalauzzal segítünk, amelyben rengeteg tippet szedtünk össze, hogy ezzel segítsük a készülődésedet. A decemberi lapszám limitált számú kiadásában már most beszerezheted 2020-ra a Szerencsnaptáradat, amelyben máris olvashatod a jövő évi horoszkópodat.

Ahogy említettük, a decemberi laphoz megkapod a GLAMOUR Beautynapok kedvezményeket rejtő kuponfüzetét. A GLAMOUR-napokhoz hasonló a kivágott kuponokkal november 23. és 27. között 20% vagy akár 50%-os kedvezménnyel vásárolhatsz szépségápolási termékeket. Spórolj az ünnepekre, szerezd be a kedvenc termékeidet most kedvezménnyel! Törődj egy kicsit magaddal is, hogy aztán végigragyoghasd az ünnepi szezont!

Kóstold meg a GLAMOUR menüt a Starbucksban november 15-től!

Kóstold meg a GLAMOUR menüt a Starbucksban november 15-től!

A GLAMOUR decemberi címlapján Kulcsár Edinát üdvözölhetjük. Az egykori szépségkirálynő a Braidme and More alapítójaként megmutatja a legmenőbb fonatokat, és mesél a hajfonás iránti régi szenvedélyéről. A magazinnal közelebbről is megismerheted a Prada zseniális vezetőjét, Miuccia Pradát. Utánanéztünk és meglepődtünk azon, hogy mennyit tudnak a férfiak a női nemi szervről, bemutatunk olyan hétköznapi embereket, akik a hétköznapi munkájukkal jótékonykodnak. Foglalkozunk azzal, hogy az isztambuli egyezmény hogyan segíthetne a családon belüli erőszak megelőzésében, illetve azzal is, hogy miért van értelme mégis a klímaszorongásnak. Rengeteg olvasnivaló, ajándéktippek és kedvezmények, a decemberi GLAMOUR-ban tényleg minden jó van. Vedd meg!

Ez is érdekelhet

Ezt a három dolgot csinálja Selena Gomez amikor rossz napja van

Ezt a három dolgot csinálja Selena Gomez amikor rossz napja van

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít