Három meseszép menyasszonyi ruhát is viselt Varga Viky magyar topmodell Graziano Pellé olasz labdarúgóval közös esküvőjén

A szépséges magyar topmodell Varga Viktória, akivel a Glamour hasábjain és Instagramján is találkozhattál már, összeházasodott szerelmével, az olasz labdarúgó Graziano Pellével egy csodálatos, mesébe illő esküvő keretében Olaszországban.

Három meseszép menyasszonyi ruhát is viselt Varga Viky magyar topmodell Graziano Pellé olasz labdarúgóval közös esküvőjén
Fotó: Instagram

A győri 27 éves modell és a leccei származású 37 éves szerelme már régóta, pontosan 10 éve egy párt alkotnak, Viky még olaszországi modellkarrierje elején ismerkedett meg Grazianóval, akivel érdekes módon ugyanazon a napon is születtek, július 15-én. Így nemcsak közelgő születésnapjukat, de 10 éves szerelmüket is a lehető legemlékezetesebb formában koronázták meg.

A tavaly januári romantikus dubaji lánykérést követően már izgatottan vártuk, hogy mikor is kerül sor az esküvőre, amit az olasz esküvőszervező Silvia Bettinivel közösen álmodtak meg, és amit végül idén július 2-án festői környezetben Pellé Salento térségbeli otthonához közel, Ostuniban tartottak meg egy csodálatos, dekadens, ókori magánvillában.

Varga Viky a jövő modellsztárja - A magyar modell a Calzedonia múzsája

Az ifjú pár családjuk és legközelebbi barátaik előtt mondták ki egymásnak a boldogító igent, a menyasszony a Calzedonia csoporthoz tartozó exkluzív Atelier Emé esküvői szalon egyedi tervezésű, hosszú, alakkiemelő, uszályos kreációjában vonult az oltár elé, a koszorúslányok púderrózsaszínű ruháját szintén az olasz divatház készítette, a vőlegény pedig elegáns Bottega Dalmut frakkot viselt.

A szertartáshoz hosszú fehér fátylat viselt magas kontyába tűzve, ami a szeles idő ellenére is tökéletesen helyt áll.

A hajkoronát a későbbi frizurákkal együtt Juri Cavorsi fodrász alkotta meg Viky számára. Az esküvőt követő partin a modell már félig feltűzött, hullámos frizurát viselt, elárulta, hogy azért választotta ezt a modern, de időtlen fazont, mert ez pont nem olyan, amilyet egy esküvőn az emberek elvárnának egy menyasszonytól.

A fátyolból pedig később, a szertartást követő koccintásra vállra tűzött tüllszárnyak lettek:

A menyasszony, gyönyörű, visszafogott, szemhangsúlyos sminkjét Antonella Gradini alkotta meg számára, mindössze fél óra alatt Charlotte Tilbury termékekkel, mint az kiderült Viky beszámolójából Instagramon, a sminkessel régóta együtt dolgozik a modell, így biztos lehetett benne, hogy percek alatt is tökéletessé tudja varázsolni őt:

A nemrég saját fürdőruha márkát indító Viky és a többek között az angol Southampton, a kínai Shandong Luneng, majd végül az olasz Parma klubok volt csatára, Pellé az olasz Damiani ékszermárka egyedi tervezésű gyűrűivel fogadtak egymásnak örök hűséget:

A ceremóniát követően a szépséges menyasszony az Atelier Emé egy másik lélegzetelállító, kézzel készített ruháját vette fel, a gyönyörű, virághímzéses applikációkból alkotott, sliccelt ruha egyik próbájára is betekintést nyerhettünk:

A harmadik kreáció pedig egy szintén Atelier Emé darab - a mi személyes kedvencünk - kényelmes, sztreccses kreppanyagból készült, a csontszínű miniruhát a hatalmas masnis uszály tette ellenállhatatlanná, így hajnalig lehetett ropni a fehér Louboutin cipőkben is a szenzációs Élan Artists zenéjére. Ezúton is a lehető legboldogabb együtt töltött éveket kívánunk az ifjú párnak!

Ez is érdekelhet

Molnár Szilágyi Szilvi: „Ez a szülési élményem talán olyan lesz, amilyennek megálmodtam”

Molnár Szilágyi Szilvi: „Ez a szülési élményem talán olyan lesz, amilyennek megálmodtam”

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint