Íme Lauren Conrad álomesküvői ruhája

2014.szeptember.18.

Lélegzetvisszafojtva vártuk, hogy végre megpillantsuk Lauren Conrad első esküvői fotóját. Már nem kell tűkön ülnünk, mert az Us Weekly eheti számának címlapján a boldog ara és férje, William Tell mosolyognak ránk teljes esküvői szettben.

A 28 éves ex-The Hills és Laguna Beach-sztár mióta felhagyott a valóságshow-kkal, felcsapott beauty-szakértőnek, stílustanácsadónak, lakberendezőnek és dizájnernek. Gyakorlatilag felépített egy teljes online birodalmat weboldala és blogja segítségével, és ezennel LC a fiatal, divat iránt érdeklődő lányok példaképévé vált.

Kedves, szomszédlány stílusának köszönhetően mindenki szívébe belopta magát, és csak idő kérdése volt, hogy mikor találja meg az igazit is. Nos, többéves boldog együttlét után, a 34 éves William Tell bekötötte a fejét egy rusztikus, LC bájos stílusához hű, sikkes menyegző keretében Kaliforniában.

Egyelőre az US Weekly címlapos fotón kívül csak egy képet sikerült becserkésznünk az ifjú párról, melyet Lauren Conrad fodrásza osztott meg Instagramon. Itt hátulról láthatjuk a gyönyörű, hosszú, fehér csipkecsodát, melyben Lauren kimondta a boldogító igent.

Fotó: Instagram

A csodaszép ruha a Badgley Mischka divatház kreációja, melynek tervezéséről így nyilatkozik a sztár: "Nagyon örültem, hogy Mark és James tervezték a ruhámat. Nemcsak a dizájnjuknak és az esztétikájuknak vagyok régóta rajongója, hanem ők a legkedvesebb srácok is. Annyira cukik voltak és igazán kellemessé tették a készülődést. Imádom a ruhám" – mesélte Lauren.

Egyébként a nagy nap apropóján LC tervezett egy 12 darabból álló esküvői ruhakollekciót is saját Paper Crown márkája számára, és természetesen koszorúslányai ebből választottak ruhát. Az esküvővel kapcsolatos további részletekkel még jelentkezünk.

Ez is érdekelhet

9 példamutató influenszer, aki elfogadja bőrét úgy, ahogy van

9 példamutató influenszer, aki elfogadja bőrét úgy, ahogy van

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most