Íme Travis Scott: 5 dolog, amit nem tudtál Kylie Jenner leendő gyermeke apjáról!

2017.szeptember.23.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Ksubi x la flame soon to reach @nabildo flame (@travisscott) által megosztott bejegyzés, 2017. Aug 26., 15:35 PDT

Most már hivatalos, hogy Kylie Jenner valóban babát vár szerelmétől, Travis Scottól, azonban míg rengeteget tudunk a hírességről, fele annyi infónk sincs a leendő apáról. Itt az idő, hogy egy kicsit jobban megismerjük a rappert is, ezért most összegyűjtöttünk róla pár dolgot nektek:

1. Szóval, Travis Scott eredeti neve Jacques Webster Junior, Texasban nőtt fel, és dalírással és rappeléssel foglalkozik.

2. A nagypapája és az apja szintén zenész volt, ők a jazz és a soul műfajában alkottak, azonban azt szerették volna, ha fiuk valami "normálisabb" hivatást választ magának.
És ilyen ajándékokkal lepi meg szerelmét: 15 milliós nyakláncot kapott Kylie Jenner a szülinapjára! És még csak nem is szép!
3. Három éves kora óta játszik hangszereken, eleinte dobolt, majd két évvel később már zongorázni is megtanult. Az első saját dalát 10 évesen komponálta.

4. Fontosabb számára a stúdió, mint az ágy. Bizony, Travis olyannyira a zene szerelmese, hogy amikor a felvételeit rögzítette, egy székben aludt a stúdióban, mert nem akarta elhagyni a helyszínt.

5. Jelenleg Kanye West Very GOOD Music cégénél dolgozik, szóval már nem csak Kylie-hoz, de a család többi tagjához is fontos kötelékek fűzik.

Ez is érdekelhet

„Sosem voltunk az a fajta pár, akik olyanok, mint a nyulak” - Párok meséltek, milyen gyakran szeretkeznek

„Sosem voltunk az a fajta pár, akik olyanok, mint a nyulak” - Párok meséltek, milyen gyakran szeretkeznek

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói