Indul a csapatépítés! Mi már készen állunk a GLAMOUR-napokra, velünk tartasz?

2020.szeptember.8.

Minden jel arra utal, hogy eredeti terveink szerint sikerül idén ősszel megtartani a GLAMOUR-napokat, de ehhez a ti segítségetekre is szükségünk van: legyetek fegyelmezettek, mindig viseljetek maszkot, tartsátok be a távolságot, ne érintkezzetek beteg emberekkel. Ha betartjuk ezeket a szabályokat, akkor nemcsak a mostani Shoppingünnepet sikerül zökkenőmentesen lebonyolítani, de a jövőben is élvezhetjük a GLAMOUR-napok kínálta óriási kedvezményeket. Legyünk egy csapat, kezdődjön az országos csapatépítés!

Az októberi GLAMOUR magazint mától a kezedben tarthatod, keresd az újságárusoknál a mellé csomagolt kuponfüzettel! Most pedig megosztjuk veletek Maróy Krisztina főszerkesztő levelét:

"Biztosan részt vettél iskolai akadályversenyeken és munkahelyi csapatépítő napokon, amikor arra próbálnak tréningezni bennünket, hogy a kihívások ellenére haladjunk tovább a cél felé, jobb esetben összefogva, nem magányos harcosként. 2020 mindannyiunk számára számtalan kihívást, fordulópontot, összeomlást, újratervezést hozott eddig, és még mindig hónapok vannak hátra belőle. Mit tehetünk, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőle? Először is gondoljuk át, miket tanultunk, milyen gondolatok, megoldások, huszárvágások, változtatások segítettek bennünket tovább. Mik azok, amik abszolút nem segítettek, sőt inkább rontottak a helyzeten? Mik azok, amiket a legnyomasztóbbnak, a legfélelmetesebbnek éltünk meg? A szerkesztőségünk is rengeteg kihívással találta szembe magát az elmúlt fél évben, sokat tanultunk, sok mindent újragondoltunk, de egyben biztosak vagyunk: a csapatmunka nagyon fontos! Támogatnunk kell egymást, mert a virtuális kapcsolatok nem egyenlőek a valódi kapcsolatokkal, még akkor sem, ha pillanatokra úgy tűnik. Szerveztünk nektek egy országos csapatépítőt, az a neve, hogy GLAMOUR-napok. Használjuk ki okosan!"

Az október 8-11. között megrendezésre kerülő GLAMOUR-napokhoz elengedhetetlen kuponfüzet mellett az októberi számunk rengeteg izgalmas olvasnivalót, interjút, hasznos tippeket és divat-, illetve szépségápolási tanácsot tartalmaz, hogy a lehető legfelkészültebben vágjunk neki ne csak a Shoppingünnepnek, hanem az őszi szezonnak is.

Mivel akkora sikere volt a ráadás Beautynapnak a nyári GLAMOUR-napok alkalmával, ezúttal is élvezheted a kedvezményes vásárlást már nemcsak a 0. napon, de még egy extra nappal a hivatalos GLAMOUR-napok után is! Sőt, a 0. napon a Douglas-ban is beválthatod már a kuponjaidat, ezzel is azt segítjük, hogy minél kisebb legyen a tömeg, hogy el tudd intézni biztonságosan, időben a vásárlást.

Boldog GLAMOUR-napokat, találkozunk hamarosan!

Ez is érdekelhet

A szemed színe elárulja, milyen árnyalatú szemsminkek ideálisak számodra

A szemed színe elárulja, milyen árnyalatú szemsminkek ideálisak számodra

G-Életstílus

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex