Interaktív - Ilyen volt az első nap a Szigeten

2014.augusztus.12.

Évről évre az egyik legeslegjobban várt hazai fesztivál a Sziget. Mint minden évben, most is kint voltunk és kint is leszünk, hogy rengeteg izgalmas tartalommal jelentkezzünk.

sziget
Fotó: Instagram

Az első, jobban mondva a -1. nap máris rendkívül erős kezdéssel indult: a manchesteri irtó szexi The 1975-os fiúk koncertje elképesztő volt, nem beszélve a legendás Blink 182 keményen odazúzós punk bulijáról. Nem fogjuk tagadni, tényleg óriási a küzdelem egy-egy ilyen koncerten, és ez még csak a kezdet. Ha nem tudod vállalni a lökdösődést, a cipőd összetaposását, a hirtelen fejedbe érkező sörös poharakat és a hihetetlen hőséget, akkor nem neked ajánljuk. Viszont, ha igazán azt akarod érezni, hogy élsz, ha korlátlan tombolásra vágysz, vagy pusztán arra, hogy kiengedd az egész évben benned elfojtott oroszlánt, akkor ne fogd vissza magad, és eredj ki a Hajógyári szigetre!

A koncertek mellett számos remek egyéb szórakozási lehetőség is vár. Látogass el például a Durex sátorhoz, ahol egészségügyi és szexuális tanácsadás mellett "össze is házasodhatsz" a kedveseddel, próbáld ki a Sziget Eye-t, vesd be magad a buli sátrakba, látogass el az ArtZone-ba, írd fel szíved legnagyobb vágyát a Before I die... falra, fedezd fel a Sziget számos titkát és meglepetését, melyek csak rád várnak.

És ha szerencséd lesz, akkor olyanokkal is összefuthatsz, mint Mark Hoppus a Blink 182-ból, de hogy hazai vizeken maradjunk, akár a szupersztár Palvin Barbara is szembejöhet veled, mint ahogy velünk is tette.

Kattints a galériára, és gyere bele a szigetes hangulatba:

Interaktív - Ilyen volt az első nap a Szigeten The 1975, Blink 182 és Palvin Barbi! Erős kezdéssel indul a Sziget fesztivál.

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói