Madison Beer elmesélte, milyen érzelmi károkat okozott számára a közösségi média

2021.március.21.

Madison Beer Twitteren nyílt meg rajongói előtt az online zaklatással kapcsolatban és elárulta, milyen érzelmi károkat okozott számára a közösségi média.

Madison Beer elmesélte, milyen érzelmi károkat okozott számára a közösségi média
Fotó: Gettyimages.com

Gondolkodj, mielőtt beszélsz, és légy megfontolt a szavaiddal... kérlek.

- írta Madison Twitteren

Amikor a rajongói ezzel az üzenetével kapcsolatban kérdezték, elárulta, hogy online zaklatás célpontja volt, és mindez eléggé felkavarta.

"Megnyitottam a TikTok-ot és láttam magamról egy videót, a kommentek pedig undorítóak voltak ... olyanokat írtak, hogy meg kellene ölnöm magam, és sz*r vagyok. Túl sok volt látni, hogy egyesek hogyan viselkednek az interneten, mindez nagyon elszomorított. Annyira agresszív, és borzalmas, hogy milyen szívtelenek tudnak lenni az emberek. Ezt soha nem fogom tudni megszokni. Mindig fel fogok szólalni ez ellen, mert nem szabadna normalizálni azt, hogy így beszéljenek más emberekről, sajnálom.”

Míg Madison tisztázta, hogy vele minden rendben lesz, arra biztatta rajongóit, hogy legyenek kedvesek az emberekkel online is, mert a szavaknak következményei lehetnek.

Legyél körültekintő azzal kapcsolatban, amit az emberekről mondasz. Az élet túl rövid ahhoz, hogy meggondolatlan legyél a szavaiddal.

- írta Madison

Sokan feltételezik, hogy a bántó megjegyzések nem érintik a híres vagy a sok követővel rendelkező embereket, de Madison tweetjei azt mutatják, hogy a zaklatás bárki számára káros lehet. Soha nem lehet tudni, hogy milyen az adott személy lelki állapota, vagy azt, hogy mi történik éppen az életében.

Ezért döntött úgy Madison, hogy felszólal a gyűlölet ellen. Hozzátette, hogy nem hajlandó megszokni azt, hogy bántalmazzák, csak azért, mert híres.

Az emberek mindig azt mondják, hogy csak figyelmen kívül hagyják a feléjük irányuló gyűlöletet, és nem reagálnak rájuk, de én pont ezért teszem meg. Rövid ideig vagyok ezen a bolygón, mint ahogy mindenki más is, de remélem, hogy valamilyen módon befolyásolni tudom (a gyűlöletet). Ha már egyel kevesebb ember nem küldi el a gyűlölködő kommentjét, akkor már megérte!

- írta.

Szendrei Alexandra

Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói