Ireland Baldwin retusálatlan képeket posztolt magáról, hogy felhívja a média manipulációjára a figyelmet

2020.július.28.

Talán hallottál már Kim Basinger és Alec Baldwin igencsak szexi lányáról, aki a közösségi média oldalain sem fél sokat megmutatni magából, amire híres édesapja időként próbálja is felhívni óvatosan a figyelmét egy-egy kommentben, de mint tudjuk, egy felnőtt nő azt csinál és úgy mutogatja a testét, ahogyan csak éppen kedve van.

Ireland Baldwin
Fotó: Getty Images

A hét kommentje: Ireland Baldwin a fenekét mutogatta, édesapja nyilvánosan szólt be neki

A hét kommentje: Ireland Baldwin a fenekét mutogatta, édesapja nyilvánosan szólt be neki

Nos, Ireland Baldwinnak sokszor van ahhoz kedve, hogy gyönyörű idomait apró crop topokban, hasvillantós sportszerkóban vagy éppen fürdőruhában mutogassa, nemrég azonban egy igencsak fontos dologra hívta fel a követői figyelmét: hogyan manipulálja a fotókat a paparazzi.

A modell alakja több mint irigylésre méltó és ezért persze sokat is dolgozik, hogy formás teste legyen, de ahogy a világon minden nőnek, neki is vannak rosszabb napjai, amikor épp nem a legjobb formájában van, vagy a narancsbőre a fényviszonyok miatt jobban látszik. Híres szülők gyermekeként pontosan tudja, hogy a média éhesen vadássza az ilyen lehetőségeket, amikor a sztárokat el lehet kapni rosszabb pillanataiban, hogy aztán a pletykalapok jókat csámcsogjanak a nem túl előnyös fotókon.

A 24 éves sztárcsemete pár napot a tengerparton töltött, ekkor készültek róla az ominózus fotók, amikből kettőt is megosztott, hogy felhívja követői figyelmét a szög és a fényviszonyok fontosságára. Az első képpel senki nem lehet baja, a másodikon viszont jól láthatóak a borotválás utáni szőrtüsző-gyulladásai, illetve hogy nincsen éppen kockás hasa. Ireland Baldwin reakciója erre: Annyira unom már, hogy az embereket megszégyenítik a teste miatt. Nem történik éppen elég más a világban? Hogyan jut az embereknek még ideje másokat is lehúzni?

Majd így folytatta: "Mellesleg borotválkozás utáni dudorjaim vannak napokig, nincs kockás hasam (amin dolgozom) és fehér vagyok, mint a hó, de lesz@roooooom. Találjunk jobb elfoglaltságot és támogassuk a testpozitív szemléletet", írta a fotóhoz Ireland Baldwin.

Éljen!

Ez is érdekelhet

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói