Irina Shayk várandós Bradley Coopertől és mindez a fehérnemű show kifutóján derült ki!

2016.december.1.

A Victoria´s Secret éves show-ja idén megint egészen egyedülálló volt, már a párizsi helyszín is újdonság volt, de elképesztő meglepetések voltak a show-n.

Irina Shayk a VS vörös szőnyegén
Fotó: Profimedia

A legnagyobb egészen biztosan az volt, hogy a kifutón derült ki a nagyközönség számára, hogy Irina Shayk babát vár. Az orosz származású topmodell kerekedő pocakját természetesen csak ímmel-ámmal lehetett leplezni egy olyan show-n, ahol az a lényegen a modellek egy szál bugyiban és melltartóban flangálnak. Nem is volt igazán nagy igyekezet persze, sőt talán éppen egy plusz járulékos showelemként szolgált, hogy az egyik legnépszerűbb szépség így adta a világ tudtára, hogy várandós.

Irina Shayk VS
Fotó: rex/puzzlepix

Szenzációs hír, nagy-nagy öröm! Irina Shayk idén ünnepelte a 30. születésnapját, jövőre pedig éppen 10 éve lesz, hogy berobbant a divatvilágba azzal, hogy ő lett az Intimissimi arca. A divatvilág imádta, de a nagyközönség akkor figyelt fel rá igazán, amikor 2010-ben Cristiano Ronaldo barátnője lett.

Láttad már? Irina Shayk nem olyan régen félmeztelenül pózolt

A portugál focista mellett valósággal sztárrá vált. Kapcsolatuk öt évig tartott, és mikor már éppen mindenki pedzegetni kezdte, hogy hamarosan házasság, családalapítás lehet a dologból, hirtelen szakítottak, alig pár héttel később Irina Shayk már New Yorkban csókolózott Bradley Cooperrel.

Első közös fotójuk a médiában 2015 májusából:

Bradley Cooper és Irina Shayk első közös fotója
Fotó: Profimedia

A 41 éves színész és a topmodell alig több, mint egy éve járnak, de állítólag annyira biztosak a kapcsolatukban, hogy már egy ideje tervezgették, hogy hamarosan gyereket vállalnak. Úgy tűnik, hogy sokáig nem tervezgettek, hanem bele is vágtak a dologba. Ugyan egyikük sem erősítette meg a baba érkezését, de a Victoria´s Secret show-ján készült képek magukért beszélnek.

Irina Shayk azért kapott egy kis felsőt, ami picit takart:

Irina Shayk várandós
Fotó: rex/puzzlepix

Ugye te is látod, hogy Irina Shayk pocakja már kerekedik:

Irina Shayk VS terhes
Fotó: Profimedia

Gratulálunk Irina:

Irina Shayk a Victoria´s Secret kifutóján várandósan
Fotó: Profimedia

Ez is érdekelhet

5 dolog, ami segít leküzdeni az ételek utáni sóvárgást

5 dolog, ami segít leküzdeni az ételek utáni sóvárgást

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói