Itt a GLAMOUR nyári száma: Beach melléklettel és izglamas szerelemes regénnyel

2020.május.13.

A GLAMOUR júniusi lapszáma egész nyáron kapható, amely izgalmas szerelmes regénnyel, és egy igazi, nyári Beach belső melléklettel jelent meg. Reméljük, sikerül feldobnunk vele a hangulatodat! Ízelítőnek olvasd főszerkesztőnk, Maróy Krisztina szerkesztői levelét:

Megtapasztaltuk, milyen is az, ha nem mehetünk oda, ahová szeretnénk, nem találkozhatunk a rokonainkkal, szeretteinkkel akkor és úgy, ahogy kedvünk tartja. Ugyanakkor lassabbra is vettük a tempót. Számomra rengeteg új tapasztalást, gondolatot hozott ez az időszak.

Az egyik legfontosabb felismerésem, hogy több időt kell magamra szánnom a jövőben is, igenis szükségem van egyedüllétre, feltöltődésre, jógaórára, tanulásra. A glamour.hu-n Szalai Nóri 5perc Angol leckéi, a Yoga Brunch harmincnapos jógakihívása, Muszula Timi dekorációs tippjei mind-mind arra inspiráltak, hogy többet foglalkozzak magammal, és szerkesztőként engem és a kollégáimat is arra motivál a tőletek érkező rengeteg visszajelzés, hogy segíthetünk közösségként egymásnak. Az időnket meg kell próbálni minél értékesebben eltölteni, mert ez az egyik legdrágább kincsünk. A jövőben bármilyen kihívással is találod magad szemben, mindig értékeld magad, akkor is, ha a körülmények éppen szorongatnak! Mindig lehet változtatni, amíg élünk. Inspiráló cikkeink között találsz olyat, amiben Brigi egy menő multicégtől Dél-Afrikába ment és egy vadállat-rezervátumban dolgozik, mert így találta meg a boldogságot. Azon is elgondolkozhatsz lapozgatás közben, hogy a tested milyen jeleket küld neked – talán a szomatodráma vagy a jóga lesz az, ami segít, hogy nagyobb testtudatosságot alakíts ki.

Remélem, hogy az izgalmas szerelmes regényt és a Beach mellékletet már a szikrázó nap és a kék ég alatt olvasod!

Egy hősnő vagy! Légy büszke magadra!

A GLAMOUR júniusi számát keresd az újságosoknál, vagy digitálisan a digitalstand.hu oldalán.

Ez is érdekelhet

Kell egy kis extra stílustrükk mára

Kell egy kis extra stílustrükk mára

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít