Itt az igazság a Stranger Things sztárjainak szerelmi életéről

2019.augusztus.4.

Ugye te is imádod a Stranger Things szélsőséges kapcsolatokkal teli, szövevényes érzelmi hálóit? Biztosan neked is megvan a saját kedvenc párosod, na de mi a helyzet velük a valós életben? Talán még izgalmasabb a szerelmi életük, mint a képernyőn, vagy tartós és harmonikus párkapcsolatban élnek? Itt az ideje, hogy te is megtudd, hogy állnak kedvenced fiatal sztárjaid szívügyei.

Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown tavalyi szakításáról az énekes Jacob Sartoriusszal talán te is hallottál, na de az egészen biztos, hogy nagy visszhangja van új kapcsolatának, hiszen barátja nem kevésbé híres szülők gyermeke, mint Victoria és David Beckham. Bár Millie és Romeo hivatalosan soha nem nyilatkoztak kapcsolatukról, Instagramon közzétett kommentjeik önmagukért beszélnek. Igazán szeretnivaló páros!

Ez a Netflix-sorozat a legjobb választás neked a csillagjegyed alapján

Ez a Netflix-sorozat a legjobb választás neked a csillagjegyed alapján

Finn Wolfhard

Finn több alkalommal is egyértelművé tette, hogy egyedülálló. Még 2016-ban közzé is tett egy olyan tweetet, miszerint "Nincs barátnőm! Csak egy kisfiú vagyok`". Később kijavította magát, hogy csak viccelt és az Az-ban játszott szerepére utalt, de hivatalosan azóta sincs hír arról, hogy rátalált volna a szerelem.

Gaten Matarazzo

Gaten már több mint egy éve randizik barátnőjével, Lizzy Yu-val, és szívesen mutatkoznak is együtt a nyilvánosság előtt, ahol mindenkit elbűvölnek a köztük lévő harmóniával. Gaten egy alkalommal azt nyilatkozta, hogy Lizzyt imádja a családja, de az is biztos, hogy a Stranger Things-es kollégái is nagyon megkedvelték, hiszen például Millie a kapcsolatuk elején még egy bohókás történetet is közzétett, hogy áldását adja Gaten barátnőjére.

Caleb McLaughlin

Míg az általa alakított Lucas kapcsolata az egyik leginkább irigylésre méltó, addig Caleb a való életben valószínűleg egyedülálló. Soha semmi jelét nem adta annak, hogy kapcsolatban lenne, bár az sem kizárt, hogy csak óvja a magánéletét a nyilvánosságtól.

Noah Schnapp

Bár soha nem erősítették meg, 2017-ben még olyan pletykák terjengtek, miszerint Noah Millie-vel randevúzgat, bár valószínűbb, hogy csak nagyon jó barátok voltak, ami most sincs másként. Azóta egyszer nyilatkozott Noah a magánéletéről, akkor is azt, hogy egyedülálló, de nem tartja kizártnak, hogy egy nap egy rajongója lesz számára az igazi.

A Kate Spade rajongók örülhetnek, a tervező halála után nem szűnt meg a márka

A Kate Spade rajongók örülhetnek, a tervező halála után nem szűnt meg a márka

Sadie Sink

Mint a Stranger Things számos más sztárja, Sadie Sink is egyedülálló. Azt azonban talán még nem tudtad, hogy a való életben is gyakran találkozik Millie-vel, hiszen ő az egyik legjobb barátja.

Natalia Dyer és Charlie Heaton

Natalia és Charlie nemcsak mint Nancy és Jonathan imádnivaló páros, hanem a való életben is együtt vannak. Bár máig nem tisztázott, mióta alkotnak egy párt, mivel eleinte titokban tartották a kapcsolatukat, de a legvalószínűbb, hogy már nagyjából három éve tart a szerelmük. Bár már egy ideje hivatalosan is megerősítették a kapcsolatukat, máig óvatosan nyilatkoznak egymásról, nagyrészt féltve őrzik magánéletüket.

Joe Keery

A jóképű Joe már több mint két éve randizik Maika Monroe színésznővel, akire nagyon büszke, ezt pedig azzal is kifejezte, hogy szépséges barátnőjét még a Stranger Things harmadik évadának premierjére is magával vitte.

Dacre Montgomery

Igen, bizony Dacre is komoly kapcsolatban él, méghozzá Liv Pollock modellel, aki szintén a színész szülővárosából, Perthből származik. A közösségi médián keresztül ismerték meg egymást néhány évvel ezelőtt, azóta pedig Liv is az Egyesült Államokba költözött, hogy közelebb legyen szerelméhez, tehát a dolog igencsak komolynak tűnik!

Maya Hawke

Maya Hawke-ra is rátalált a szerelem a közelmúltban, méghozzá a Wenner Media igazgatójának, Gus Wennernek a személyében. A pár nagyon boldog együtt, ezt pedig gyakran és örömmel teszik közzé a közösségi média felületein is.

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói