Itt az új GLAMOUR 2022-es Life Planner naptárral

2021.december.14.

Megjelent a GLAMOUR magazin 2022-es január-februári lapszáma, amely mellé GLAMOUR 2022 Life Planner naptárat kapsz most! A címlapunkon a Pókember: Nincs hazaút című film inspiráló sztárja: Zendaya!

GLAMOUR januári lapszám, Zendaya
GLAMOUR január- februári lapszám, Zendaya

A magazinban sok egyéb mellett megtudhatod, hogy mit érdemes tovább vinnünk a 2021-es évből a szépségápolás terén. Olvashatsz a ghostling-jelenségről, a döntésképtelenségről, a menopauzáról és egy különleges divatos barátságról is.

A Glamour 2022-es január-februári lapszámát ezúttal is főszerkesztőnk, Maróy Krisztina szerkesztői levelével vezetjük fel:

Természetfeletti képességek, a világ megmentése, halálmegvető bátorság: ilyesmiket mutatnak nekünk a fikciós és kalandfilmek. Bár ezek a másfél órák kiemelnek bennünket a hétköznapokból, elfeledtetik velünk azt, amivel éppen meg akarunk birkózni, amivel küzdünk a hétköznapokban, ennél többre azért nem hivatottak. Félre ne érts, én is szívesen megnézem majd a legújabb Pókember filmet Zendaya szereplésével, mert az elmúlt két év után különösen jól esik, ha a világ problémája egy mozifi lm időtartama alatt megoldható.

Élvezd te is az év végi, év eleji kikapcsolódást! Emellett azonban fontosnak tartom, hogy beszéljünk olyan dolgokról, amikről nehéz, mert tabusította őket a társadalom, vagy azért, mert sosem merjük bevallani, hogy bizony mi is küzdünk vele újra meg újra. Ahhoz, hogy felfedezd magadban az erősségeket, a „szupererőt”, tisztában kell lenned a nehézségeiddel, azokkal a dolgokkal, amik esetleg nehezebben mennek, amiket önmagad előtt sem mersz bevallani. Ne gondolj nagyon nagy dolgokra, ilyen lehet a koncentrációs zavar, amit a túl sok képernyő előtt töltött idő okoz, vagy az, hogy túl hamar beleéled magad egy új szerelembe, és emiatt összetörik a szíved.

Olvasd a magazint, fordíts magadra 2022-ben is értékes időt, vedd észre, ha valami jó hatással van rád, de arra is figyelj, ha valami sok neked! HOGY MI AZ ÉN SZUPERERŐM? HOGY HISZEK A NŐI KÖZÖSSÉGEK EREJÉBEN. Ez mindig továbbsegít.

Ez is érdekelhet

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói