Kapaszkodj meg! Januárban születik Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyereke

2017.július.26.

A nyár elején még csak kósza pletykának tűnt, hogy North és Saint után a sztárpár, vagyis az állítások szerint leginkább Kim Kardashian ragaszkodott a harmadik gyerekhez.

Kim Kardashian és Kanye West
Fotó: Getty Images

A dologban a probléma az volt, hogy nőgyógyászati okai vannak annak, hogy a valóságshow-sztár újra nem eshet teherbe. Ez azonban nem volt ok arra, hogy feladják, hiszen ha ők akarnak valamit, azt biztosan meg is szerzik.

Olvastad már? Most ezért a fotóért támadtak Kim Kardashianra

Úgy tűnik, az a valami most tényleg, a harmadik gyerek, aki már úton is van, tehát a pletykák abszolút igaznak bizonyultak. Nem kevés pénzt, legkevesebb 12 millió forintnak megfelelő zöldhasút szántak arra, hogy bekerüljenek a béranya programba. A legfrissebb hírek szerint azonban már túl is vannak a dolgon, és direkt úgy szerették volna időzíteni, hogy 2018 januárjában megérkezzen a harmadik csemete. Meg is fog, mert a US Weekly információja szerint 20-as évei végén járó béranya és a kis magzat kitűnő egészségnek örvend. Meg is indulhat a találgatás, hogy milyen névvel kápráztatja majd el Kanye West és Kim Kardashian harmadszorra a világot, mi elsőre a Prince, God, Queen, Holy és Third nevekre tippelünk.

Kim Kardashian, North West és Saint West, valamint Kanye
Fotó: Northfoto

Ez is érdekelhet

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói