Ég veled, Jason Momoa hosszú haja - Aquaman jó ügyért vált meg hajkoronájától

Jason Momoa a védjegyének számító, hosszú loknijaitól megvált, azonban egy jó cél érdekében tette. Az Aquaman sztárja Instagramon dokumentálta a nagy átváltozást, és azt is elárulta, miért döntött a hajvágás mellett.

Jason Momoa levágatta a haját egy jó ügyért
Jason Momoa levágatta a haját egy jó ügyért
Fotó: Getty Images

Kijelenthetjük, hogy még csak a hét közepénél tartunk, de már bőven van történés a sztárvilágban. Mindjárt kezdhetjük a sort a Nincs baj, drágám című film velencei filmfesztiválos premierje körüli botrányokkal, ahol talán Harry Styles leköpte Chris Pine-t a vetítés előtt, a bizonyítékok és az állítások eléggé ellentétben állnak egymással ezügyben.

És épp, hogy kezdtünk magunkhoz térni ebből az egész őrületből, amikor Jason Momoa, aki többek között a hosszú, dús, fényes hullámos hajkoronájáról volt ismert, ledobta a következő bombát azzal, hogy Instagramon a szemünk láttára vágta le a haját.

A hajvágás célja pedig a figyelemfelkeltés volt – nos, ez abszolút bejött –, a Trónok harca sztárja elkötelezett környezetvédő, és a műanyagszennyezés komolyságára próbálja ezáltal felhívni a figyelmet. Az egyszerhasználatos műanyagok az óceánban végzik, szennyezik a vizeinket, tönkre teszik a természetet, az élővilágot, helyette inkább a sokkal fenntarthatóbb alumínium-használatra sarkall a színész.

Jason Momoa cselekedete ugyanakkor azt is szimbolizálja, ahogy kivágja az életéből a haszontalant, és egy új, tisztább, tudatosabb jövő felé tekint. Ha szeretnéd látni, mindezt hogyan teszi, akkor nézd meg a videót, de óvva intünk, csak meggondoltan kattints, a szívinfarktusokért nem vállaljuk a felelősséget!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Anyagi gyarapodásra számíthatsz - december 5.

Napi horoszkóp: Anyagi gyarapodásra számíthatsz - december 5.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói