Jennifer Lopez 20 éve verhetetlen mindenben

2015.február.2.

Mára mindenki ismeri Jennifer Lopez történetét, azt, hogyan lett egy bronxi táncoslányból színésznő, majd énekesnő. Viszont sokan elfelejtik, hogy mindez egyáltalán nem ment olyan könnyen neki. Ameddig a világ a híres fenekére fókuszál, vagy a szerelmi életével foglalkozó bulvárhíreket követi, addig sokkal kevesebb szó esik elképesztő kitartásáról és szorgalmasságáról, ami nélkül sehol sem lenne ma.

jennifer lopez
Fotó: StevenGomillion/Complex

Teljesen mindegy, hogy szereted vagy sem, te is tudod, hogy J-Lo elképesztő. Miután karrierje kissé megfeneklett a Gigli filmnek köszönhetően 2003-ban, 2011-ben teljes gőzerővel tért vissza az American Idol zsűritagjaként. Egy évvel később a Forbes magazin 100 hírességi listáját vezette, és jelenleg a vezető kreatív igazgatója a NuvoTV kábelcsatornának.

Tavaly júniusban kiadta nyolcadik stúdióalbumát A.K.A. címmel, melyről a Booty című számhoz készült őrülten szexi videóval kiverte az internet biztosítékát. Nem véletlenül övé a világ első számú feneke, a legendás Sir-Mix-A-Lot bevallotta nemrég, hogy nem más, mint Jennifer Lopez inspirálta megaslágerét, a Baby Got Back-et még 1992-ben.

De hosszú idő óta tartó töretlen sikerű karrierje az, ami mindannyiunk számára a leginkább lenyűgöző. Sikert sikerre halmoz Hollywoodban, és valljuk be, ez a hely nem éppen a nyitottságáról híres, ami a más nemzetiségűeket illeti. Latin származású színésznőként a puszta jelenlétével olyanok előtt nyitotta meg a siker kapuit, mint Eva Longoria, Michelle Rodriguez, Zoe Saldana vagy Eva Mendes.

Mindezt a Complex magazin legújabb számában olvashatjuk, ahol a 45 éves szex szimbólum elképesztően dögös fotókon is szerepel.

Kattints és nézd meg a forró képeket te is:

Jennifer Lopez 20 éve verhetetlen mindenben És soha nem nézett ki jobban.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói