A hír sajnos igaz: JLo és ARod megerősítették, hogy szétválnak

2021.április.15.

Nagyjából egy hónappal ezelőtt bombaként robbant annak a híre, hogy Jennifer Lopez és Alex Rodriguez kapcsolatának vége. Ekkor a páros végül megerősítette, hogy ugyan nincsenek a legjobb periódusban, de nem szakítottak, és dolgoznak kapcsolatukon, együtt próbálják megoldani a problémáikat.

A hír sajnos igaz: JLo és ARod megerősítették, hogy szétválnak
Fotó: Getty Images

Április 15-én reggel azonban hivatalosan kizárólag a Today Show szerkesztőinek nyilatkoztak kapcsolatuk állapotáról, és egy közös közleményben jelentették be, hogy elválnak útjaik, rájöttek "barátokként jobban működik" a kapcsolatuk.

A szakításuk okát természetesen nem részletezték, egyes források szerint JLo barátai sosem nézték jó szemmel kapcsolatukat, nem bíztak ARodban, akinek korábban számos megcsalós botránya volt már, és négy éves kapcsolatuk alatt is több ilyen pletyka szárnyra kapott. Ezeket sosem erősítették meg. Állítólag azonban mostanra már Lopez is belátta, hogy az eredeti aggodalmak nem voltak alaptalanok, és inkább barátokként és üzlettársakként folytatják tovább, mielőtt elmérgesedne kettejük viszonya. Biztosították a nyilvánosságot róla, hogy ezután is egymás támogatói lesznek és nem fognak csak úgy kiszállni a közösen felépített életükből, mintha mi sem történt volna.

Természetesen a családjuk (mindkettejüknek két-két gyereke van előző házasságukból) miatt is nem szeretnének többet ezügyben nyilatkozni, hiszen mindenki számára ez nehéz időszak, és szükségük van időre, hogy a sebek begyógyuljanak, hogy megszokják az új helyzetet.

2020-ban kétszer is el kellett halasztaniuk az esküvőjüket a járvány miatt, valószínű az ezzel járó stressz is rátette bélyegét a kapcsolatukra, és mivel mindketten nem hisznek a véletlenekben, valószínűleg ezt is egy jelnek vették, hogy talán mégsem kellene hivatalosan is összekötniük az életüket.

Az elmúlt évek során számos felejthetetlen közös pillanatot köszönhettünk nekik a vörös szőnyegen innen és túl, az alábbi galériában ezeket emlegetjük fel.

Ez is érdekelhet

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói